Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Chyba sie wszyscy w pracy pozabijamy :(

Polecane posty

Moja matka idzie pracowac do wawelu Ojciec idzie pracowac do wawelu Siostra ojca idzie pracowac do wawelu Syn siostry ojca idzie pracowac do wawelu Brat,bratowa i bratanica mamy ida pracowac do wawelu Brat,bratowa,bratanek i bratanica mamy ida pracowac do wawelu Siostra mamy idzie pracowac do wawelu Przyjaciolka matki i trzy corki tej przyjaciolki tez ida do wawelu. loo matko co teraz bedzie, az sie boje bedziemy wszyscy na jednej zmianie pracowac a nie raz bylo tak ze sie bilismy i to nie wazne czy bylismy pijani czy trzezwi, po prostu tak wychodzilo.

Gość błagam.a..a.a.a.a
tylko nie nasrajcie do michałków

Gość margaretta from Kraków
ile w tym wawelu płacą?

Gość kotomysz
w kupie sila hehehehee

Gość margaretta from Kraków
radzę nadmiernię nie okazywać pokrewieństwa w pracy pracuję w Hr(dział personalny pewnej korpo) więc wiem jak pracodawcy się na to zaptrują i współpracownicy

Gość manio ciekawski
Bardzo mi się podoba ten utwór, który napisałeś. Cała rodzina do "Wawelu". Jednak niepokoi mnie, po przeczytaniu o tobie i twojej rodzinie, jakość produkcji. Bardzo lubię różne słodkości z tej firmy i na samą myśl, że taka mafia, będzie tam zawijać w te sreberka a może nawet sikać do masy michałkowej, drżę z przeobrzydzenia :O

Gość konkoridiumsum
Taka wiedza pewnie przyczyni sie do zmiany nawykow zywieniowych :D Poza tym... albo pracowac w Wawlu albo pracowac w firmie/zakladach "Wawel" Tak czy siak - fuj :classic_cool:

Gość manio ciekawski
:D

Gość no juz daj na luz
chłopak sie cieszy że znalazł pracę. Pewnie dają im tak jakies rękawiczki, maseczki, żeby nie pluli do masy michałkowej i inne zabezpeczenia. Manio :D:D:D

Gość manio ciekawski
Mnie jednak niepokoi, to nasycenie rodziną hiszpanina, przedsiębiorstwa "Wawel". Oni tam, mogą sobie nie poradzić z nimi. Jeden będzie smarkał, drugi pluł, trzecia grzebała w uchu, czwarty zsika się do masy. Strach pomyśleć co zrobi piąta i szósty... Maski mogą nie wystarczyć, przy tak wysokim wskaźniku "hiszpaninowatości" i nadzór też :( To chyba początek końca tej firmy...

Gość Ricardo Izecson
Hiszpanin to prowokacja?

Gość manio ciekawski
W sensie, czy "hiszpanin" jest kafeteryjną prowokacją? Chyba nie, bo zbyt wiele faktów do siebie pasuje, z tego co czytałem. Dlatego tak się martwię :O

Gość Ricardo Izecson
Chyba ma chorą wyobraźnie. Kiedyś pisał, że jakiś facet oferował mu majątek za wytrzepanie mu. Pewnie ma jakiś problem ze sobą. W podstawówce miałem takiego kolegę, który zmyślał bajki.

Gość manio ciekawski
Emocjonalnie, to on jest inwalidą. Ale co będzie z michałkami? :(