Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila21bydzia

ciąża a rigevidon

Polecane posty

Gość kamila21bydzia

cześć mam pytanie do was . jako środek do anty. stosuje rigevidon .czytam wiele opinii na jego temat , i widzę wiele negatywnych komentarzy . Ostatnio kochałam sie z chłopakiem w przerwie między opakowaniami oczywiście do końca , i teraźniejsze opakowanie biorę dość nie regularnie ( tzn zawsze ok 22 /23 nigdy nie pomijając tabletki) fakt na początku opakowania wzieła mnie grypa brałam leki i miałam biegunkę ,ostatnio troche dziwnie sie czuję , tak jaby bolały mnie jajniki , straciłam apetyt , i o dziwo pępek jakoś mi sie zniekształcił . czy jest możliwe że zaszłam w ciąże ? proszę was o odpowiedź

Gość mou
pępek się zniekształcił?? jak?

Gość kamila21bydzia
pojawiły sie takie 2 wypuklenia jakby kulki

jeśli brałaś duże ilości paracetamolu i miałaś silną biegunkę niedługo po wzięciu tabletek (lub w ogóle zaburzone wchłanianie) to skuteczność antykoncepcyjna mogła zostać obniżona, jeśli współżyłaś bez dodatkowego zabezpieczenia podczas tego opakowania to jest możliwość ciąży, ale na objawy jeszcze za wcześnie zdecydowanie co do Twojego brania to biorąc codziennie ok 22/23 bierzesz regularnie więc nie wiem skąd Ci się wzięło że przyjmujesz tabletki nieregularnie... tego nie rozumiem