Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara 1986

W końcu jak zginęła mała Madzia [*]??

Polecane posty

Gość klara 1986

Zaraz, zaraz, do tej pory pisali, że po kąpieli dziecko jej się wyśliznęło z kocyka, to co - wróciła do domu po pieluchy i przy okazji postanowiła dziecko wykąpać ? Tacy mądrale ci dziennikarze a nie potrafią dotrzeć do ostatnich zeznań złożonych w prokuraturze.

Gość DYDUSIAAA
Zginęła od tępego uderzenia w tył głowy, ale czy specjalnie czy też nie to dopiero wyjdzie w innych badaniach albo i NIE WYJDZIE :o Ojciec raz mówi, że jechał po drewno, ona mówi że szedł po pieczarki !! Podobno nie ona ukryła ciało, bo w obliczonym przez policje czasie nie zdołałaby się tam dostać i wrócić :o Ktoś jej pomagał, Rutkowski wczoraj u Tomasza Lisa mówił, źe prawie już ma kolejnego podejrzanego i, że na 100% NIE DZIAŁŁA sama... Same wątpliwości Szok!! Niech Rutkowski dochodzi do końca CO SIĘ STAŁO, bo policja znów utknęła w martwym punkcie !!!

Gość trgreg
Ano, no to wychodzi. Wróciła do domu po pieluchy, wykąpała dziecko i niosła z powrotem ale upadło. W tym czasie mąż spod domu poszedł w swoją stronę zostawiając wózek. Nie powiem, to dość ciekawa i żeby nie powiedzieć, "karkołomna" wersja.

Gość lolullinda
KŁAMSTWA I MATACTWA BYŁY OD POCZĄTKU I SĄ DO TERAZ !!

Gość DYDUSIAAA
Ta jasne ;/ Na wp.pl czytałam, że ona wyślizgneła się nie tyle z koca co była w kombinezonie takim zimowym PLUS ten koc i dlatego wypadła !! W jednej rece matka trzymała pieluchy, w drugiej dziecko JEDNA RĘKĄ ale po co pierd.... że kąpała ? :/ nieprawda to ponoć !! Poza tym ja po kąpieli wkłądam małego w ręcznik, a nie w śliski (czyt. zimny) koc :/

Gość klara 1986
też jestem tego zdania, gdyby nie Rutkowski to nadal byśmy szukali dziecka. Ale jeszcze dużo rzeczy się nie zgadza. Moim zdaniem mogła równie dobrze sama pierdolnąć dzieckiem o futrynę i byłby taki sam ślad jak przy przypadkowym uderzeniu.

Gość jeśli ona dostanie tylko ZAWIA
SY to będzie to jak przyzwolenie na "nieszczęśliwe wypadki" z udziałem maleńkich dzieci, bo czy upuściła NIECHCĄCY czy też CELOWO (wcale nie musiała nią rzucać tylko wypuścić z rąk tak samo jakby wypadła jej niechcący) - uraz będzie taki sam w jednym i drugim przypadku niestety tego nie dowiemy się już chyba nigdy...

Gość jesli dziecko ma na głowie
czapkę i skoro kombinezon to pewnie jeszcze kaptur to cięzko żeby sie zabiło spadając z wysokości metra, nawet na próg A skoro weszła tylko po pieluchy to chyba nie rozbierała małej...

Gość klara 1986
no nie wiem jak wy ale ja nie kapę dziecka wiedząc że jeszcze będę wychodzić na dwór i to przy takiej pogodzie. A paczka pampersów i półroczne dziecko na rękach to nie znów taki ciężar nie raz robiłam zakupy z dzieckiem w jednej ręce a w drogiej zakupy.. ciekawe czy te pampersy tez jej upadły czy wolała je łapać zamiast dziecka....

Gość jeśli ona dostanie tylko ZAWIA
gdyby uderzyła dzieckiem o futrynę uraz byłby inny niż gdyby dziecko wypadło jej z rąk, ale tak jak napisałam nigdy nie dowiemy się czy Madzia z rąk jej wypadła czy upuściła ją celowo, bo takie upadki zawsze dają identyczne obrażenia tylko, że zupełnie inne są intencje, a to przecież za intencje powinna być kara

Gość gdrr4r
no wlasnie jak bylo w czapce i kombinezonie to nie powinno sie nic stac nawet jak dziecko upadlo.

Gość dlatego uważam że raczej
nie poznamy prawdy nigdy

Gość klara 1986
jeśli ona dostanie tylko ZAWIA ale dziecko miało opaść na próg wiec pewnie uderzyło o kant a futryna ma te kanty wiec może raz mógł być taki sam... No nie wiem ale mi się ta Kasi od początku nie podobała.

Gość hgfjddfghfsdfg
bo trzeba matkę brać i szarpać ją !!!!!!!!!!!!!!! Dać jej lalkę i niech pokazuje, gdzie to się stało? Jak? Jak była ubrana? z której strony i męczyć ją !!!!!! a lekarze potem stwierdzą czy to się zgadza z obrażeniami itp !!!! Przesłuchiwać i ojca i matkę i całą rodzine i DZIAŁAĆ JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!! a policja mówi, że NIE WYKLUCZONE, że może ojciec będzie jeszcze przesłuchiwany. NOŻ kurw****a :o żal !!! RUTKOWSKI Weź się za to !!!!!!!!!!!!!

mam wrażenie , że jeżeli nawet sekcja wykaże ,że to był nieszczęśliwy wypadek to i tak ludzie ją wykończą:( jestem prawie pewna , że ona prędzej czy później odbierze sobie życie, w brew myśleniu wszystkich dla niej to jest ogromna trauma, z którą sobie sama nie poradzi , no chyba , że mąż by był przy niej ale wątpię... nie wiem jak to wytłumaczyć ale rozumiem , że czasem ludzki mózg w chwili zagrożenia nie działa racjonalnie... w obozach koncentracyjnych matki wypierały się swoich dzieci by przeżyć , myślę ,że nikt nie może być pewien jakby zareagował w chwili takiego szoku

Niech mówią na Rutkowsiego co chcą. Może i odebrali mu licencję, może nie wszystko robił zgodnie z prawem, ale tak jak ktoś napisał wyżej, gdyby nie on policja nadal by szukała porywacza. Wczoraj czytałam też komentarze pod jednym artukulem na Onecie i ktoś napisał, że wszyscy mają do niego "ale" bo nagrywał rozmowę z matką potajemnie, że to nagranie jak ona sie przyznała do swojego czynu nie jest żadnym dowodem... tylko skoro to zaden dowód to dtaczego TVN wpuścił na antene ten material - dla sensacji ? ! Przecież Rutkiowski nie ma własnej telewizji i nie on to pokazał całej Polsce ! - tam mniej wiecej to ktoś opisał.

Gość hgfjddfghfsdfg
lijonka - ok ... mózg jej przestał pracować, ale... jak wyjaśnisz fakt, że poszła sobie do kina ??? że okłamywała nie całą polskę, ale całą Europę z premedytacją roniąc łzy ??

Gość hgfjddfghfsdfg
Cobyeta - racja !! Poza tym gdyby on tego nie nagrał to oni by to podważyli. Takie czasy - KAŻDY WSZYSTKO NAGRYWA :]

a skąd wiesz , że poszła do kina?? pewnie stąd, skąd były informacje , że ojcem Madzi nie jest Bartek odpowiadając na drugie pytanie- wyjaśniałam bardzo obszernie na innym temacie nie chce mi się drugi raz teraz wyjaśniać żeby nie było , przeryczałam kilka nocy , myśląc gdzie jest Madzia itp ale próbuję się postawić też w roli matki i myślę , że po części ją rozumiem (nie chcę żeby zabrzmiało to głupio i jak przyzwolenie na takie zachowania) i mogę mówić , że JA NA PEWNO bym tak nie zrobiła ale tak na prawdę nie mogę mieć tej pewności!!szczególnie biorąc pod uwagę wszystkie te okoliczności

a co do Rutkowskiego to się nie będę wypowiadać , bo cholera mnie bierze jak na niego najeżdżają!!

Gość hgfjddfghfsdfg
Lijonka - ona sama mówiła, że poszli do kina na horro bo potrzebowali odskoczni od tego wszystkiego :o

Gość klara 1986
od razu postawmy pomnik matce Madzi bo przecież nie chcący!!! Każdy ma prawo do pochówku!!!!!!!!J a psa jak mi zdechł lepiej pochowałam niż ona swoje dziecko!!!!!!!!!!!!!!

Gość klara 1986
mówiła że chciała zostawić małą u dziadków bo mieli iść z Bartkiem do kina.. juz nie dopowiadajcie

Z tego co jak się dosłuchałam to do kina ona chciała iść z Bartkiem jak już dziecka nie było, zdaje się że na dzień czy dwa dni przed planowanym badaniem przez wariograf, ale wykłócać się nie będę.

nie mówię , żeby jej pomnik stawiać tylko zrozumieć , że wypadki się zdarzały , zdarzają i zdarzać będą ale ludzie są tylko ludźmi i zachowują się czasem irracjonalnie co nie znaczy , że trzeba ich od razu u kamieniować dla was wszystko jest albo czarne albo białe

Gość Wanesskka
oni w tym kinie byli bo gadali ze 2 funkcjonariuszy policji siedzialo za nimi w kinie

Gość fffgr4545
dla mnie jedno jest pewne czy pojdzie siedzieć czy nie to i tak ludzie ją wykończą sama jakbym spotkała ja na ulicy to ........