Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belisssa

Co się dzieje?

Polecane posty

Gość belisssa

Hej:) Od wczoraj czuję się jakbym była połamana... Wszystko(biodra,kręgosłup, ręce,nogi) mnie boli i czuję jakby mi się powoli łamało.Nawet słyszę takie ,, skrzypnięcia,, gdy zegnę rękę czy powiedzmy przechyle się. Nie jestem w stanie tego kontrolować. Nie spałam całą noc, jakoś nie mogłam.Nie jestem zmęczona ale czuje jakbym miała wymiotować:/ Jestem rozdrazniona, boli mnie podbrzusze ale to nie na okres, bo nie dawno sie skonczyl. Co się dzieje?

Gość kolegaaaaaaa,.
Idź KOTKU DO LEKARZA. Ja jestem Krzysiek. A Ty?

Gość mo[i
OOOOO naczelny zbok się pojawił - teraz zacznie pytać o nogi i stopy............... Fuj, zboczeńcu...

Gość belisssa
widze znany tu jesteś :P i dobrą opinią się nie cieszysz :D Wracajac do tematu co mi moze byc? Miałam isc pozalatwiac sprawy ale chyba nici z dzisiejszych planow..

zadbaj o siebie... mam podobnie czasem i to jest u mnie związane z ciśnieniem i zmianami w pogodzie:(

Gość belisssa
Staram się dbać... Teraz mam ferie (już ostatnie, więc korzystam:) ) to tym bardziej. Nigdy na pogodę szczególnie wrażliwa nie byłam... Poza tym dopiero co wyzdrowiałam po 2 tygodniach..

Gość belisssa
Teraz tak patrzę i na dekolcie wyskoczylo mi kilka krost.. i pod pachą ze 3 (nie golilam sie, nigdy cos takiego mi sie nie zdarzalo) nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek?