Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoszJakDługoJeszcze?

OBRZEZANIE TO ZNĘCANIE SIE NAD DZIECKIEM!

Polecane posty

Gość A ja się ciebie zapytam
A ty jak nie ochrzciłabyś dziecka to co.

Dokładnie tak,przy każdym kłuciu igłą znieczulałam kremem do tego przeznaczonym-dlaczego miałaby sobie to odpuszczać i skazywać małego człowieka na ból fizyczny?????

Gość Niektóre dzieci
Niektóre dzieci drą się dla zasady, nawet znieczulone.

To był mój interes żeby dziecko sie nie bało gabinetu lekarskiego i żeby było radosne i ufne! A nie maleństwu fundować taki ból,taki strach!

Gość yyyyyyyyyyyyyy
To samruj małego człowiega od góry do dołu codzienie, ponieważ jak sie mały człowiek rzewróci to dopiero ból jak cholera. Weź kobieto wyluzuj i zamiast kafe zajmij się małym człowiekiem? Może potrzbuje teraz tego bardziej niż kremu znieczulającego?

Gość Królewna aweeee
wszystkich malych skuurwysynów na zywca trzeba obrzezywac. takie jest moje zdanie, niech matka patrzy na cierpienie co wyrzadza dziecku

Krzyk dla zasady jest wymuszony a taki szczery zawsze da się odróznic od wymuszonego i wlaśnie tak krzyczy obrzezane niemowle!

Generalnie trzeba być jakimś zwyrodnialcem żeby to robić!

Gość DZIKI TEŻ
CZŁOWIEK!

Autorko, no szkoda słów :D Przymierze z Bogiem żydzi już dawno zawarli, na długo przed Jezusem. A na pamiątkę tego wydarzenia dokonuje się obrzezania. Ty chodzisz do księdza mówisz mu co niedobrego czy nieprzyzwoitego zrobiłaś, ile razy dogodzilas facetowi i w tym jakoś nie widzisz nic nienormalnego ...

Gość A dla mnie
dla mnie tak samo jak obrzezanie, okrutne jest polewanie dziecka zimną wodą, np. gdy śpi w kościele w czasie chrztu, okrutne jest dawanie klapsów, znęcanie sie psychiczne, terepanie wózkiem gdy dziecko nie może zasnąć i robienie wielu innych rzeczy, ale to nie jest powód żeby zakładać temat na kafeterii.

Gość A dla mnie
Antyfanatyk, nie warto, nie zrozumie.

JA NIKOMU NIC NIE MÓWIE I NIGDZIE NIE CHODZE ! CZY JA COŚ MÓWIŁAM? HE HE DOBRE,DOBRE!

Gość :))))))))))))))))
autorko ale o co Ci chodzi???

Gość A dla mnie
a dziecko chrzciłaś?

Gość Nie dokarmiać TROLLA
Nie karmić trolla, ferie w pełni bawią sie gimbusy :LD.

bYŁAM NA CHRZCIE W KOŚCIELE KATOLICKIM I NIE POLEWALI TAM GŁOWY DZIECKU ZIMNĄ WODĄ,W OGÓLE NIE POLEWALI,TO BYŁO MUŚNIĘCIE NAWET MOKRE NIE ZOSTAŁO ,NIE WIEM CO TEN KSIĘŻULEK ZROBIŁ W SUMIE ALE LAICIK TO BYŁ,A OBRZEZANIE TO ZNĘCANIE SIĘ NAD BEZBRONNYM CZŁOWIEKIEM!

autorko, musisz o tym bestialstwie napisać do Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości w Hadze a najlepiej jeszcze do Tiny czy Przyjaciółki żeby mieć pewność że sprawa nabierze rozgłosu i ktoś się nią wreszcie zajmie :D bo mam wrażenie że tylko Ty jedna masz z tym problem a reszta nie jakoś nie zauważyła tego morderczego systemu :D

Gość a najlepiej do FAKTU
A najlepiej do FAKTU i poproś o rubrykę obok artykułu o pani Krystynie Z. która stała się posiadaczką klucza do planety X. Dzięki temu zapobiegnie końcowi świata :D.

Ok napiszę do żydówki -super pomysł! Inni nie mająztym problemu .bo jakby nie lubia żydów i maja to w głębokim poważaniu! Ale jak to napisał:DZIKI TEŻ CZŁOWIEK racja! Jednak to okrucieństwo co robią!

Nie ma sprawy, bo zydów jest za dużo i dlatego jeszcze się to praktykuje. Wiadomo! Ale jest to okrutne!

Gość a najlepiej do FAKTU
W Rzeszowie była ostatnio taka pani doktor, która takie historie opowiadala, może masz ochotę się z nią spotkać, chyba od razu przetransportowali ją do kobierzyna :D. Żydów za dużo, nikt ich nie lubi, za jej przykładem sprawdzaj ludziom PESELE< żeby przypadkiem z żadnym żydem się nie zaprzyjaźnić :D.

Gość to ty nie wiesz ze emla to
sciema p[rzeciez to na nic nie dziala:D sama sie posmaruj bo ciebie myslenie chyba boli:O nie twoje dzieci nie twoj problem!

no ta agentka co wyszukiwała żydów po nr pesel to niezły numer :D tu już chyba żadne psychotropy i lobotomia nie pomoże :D a Ty autorko uczepiłaś się tego męskiego organu, lepiej powiedz coś o sobie - motylek czy bułeczka?

Gość weź wydepiluj se ciipe
albo co tam masz A potem weź emle i posmaruj zanim zrobisz to ponownie moze nie poczujesz różnicy.

Męczycie te dzieci na żywca i to są fakty!

Napisała tu jedna taka że niech obrzezają na żywcaniech patrzą na cierpienie własnych dzieci-to co ona może lubi żydów? Odrazu widac że nie. A ja jestem przeciwniczka znęcania sie nad dziecmi,więc mam w nosi e kto kim jest!

Gość Ja nie wiem--
czy religia nie zabrania depilowania ci......y

A co ty myślisz że jak nie moje dzieci to co można je męczyć? No to sie mylisz!

a Ty widziałaś w ogóle jak wygląda obrzezanie u żydów? Nie wiem, może Ty uważasz że to się robi jakimś zardzewiałym tasakiem. Pewno nawet żyda na oczy nie widziałaś a tak się mądrzysz. Im to powiedz a nie nam truj, bo raczej siedząc na kafe świata ani nie zmienisz ani nie zabawisz :D Skoro to dla Ciebie takie okrutne, to pewnie równie strasznie o okrutne jest rozdziewiczanie, co?