Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkknonkin

mam 25 kat mieszkam z matka wkurwia mnie strasznie

Polecane posty

Gość lkknonkin

nie niestac mnie na wyprowadzke bo zarabiaam 1200 zl a nie znalazlam gacha co mi dosponsoruje wyprowadzke--przez was zwanego mezem ani kogos kto mnie wezmie do siebie;/ to pieklo nie ma konca

Gość lkknonkin
;/

Gość są tańsze.,
znajdz lepsza prace albo wyjdz za granice a ten topic sobie zachowuj, przeczytasz swoje slowa,jak matka ci umrze...............

Gość lkknonkin
dobra dobra nie martw sie nie umrze przypuszczam ze mnie przezyje

Gość jesteś niewdzięcznym nierobem
i tyle

Gość lkknonkin
ja mam 25 lat ona 45 bedzie zyc dlugo jest sprawna, silna \ ja bardzo chorowita mam gorsze wyniki niz ona fizycznie pracowac nie moge !! zakaz mam od lekarza bo mam kregoslup rozpieprzony po wypadku kilka lat temu wiec zagranica odpada lepsza praca?? haha w mojej wypizdowce zwanej moim miastem praca moja to wedl ,wiekszosc luksus :o

Gość lkknonkin
nierobem? pracuje slepa kuro

Gość jsp
a ile dokładasz sie do rachunków , tak z ciekawosci pytam ?

Gość lkknonkin
przeciez wiekszosc dziewczyn zeni sie z mieszkaniem haha mi sie nie udalo to cierpie albo sobie znajduje dokladacza do czynszu:o

Gość lkknonkin
500 zl miesiecznie czasem wiecej co szczena opadla?? pewnie myslicie ze zyje na krzywa morde

Współczuje. najlepiej odkładaj ile możesz zawsze cie to będzie przybliżać do wyprowadzki

Gość brzydule mają zawsze pod górkę
taka prawda.

skoro jesteś tak nie zadowolona to zmień to a nie siedzisz matce na karku i jeszcze ludziom dupę kręcisz , ja też mieszkałam z mamą i byłam jej wdzęczna że znosi moją rodzinę a nie biadoliłam

Gość lkknonkin
no wlasnie z tym odkladaniem jest problem matka jest bardzo rozczeniowa co miesiac daje jej umowiona sume a ona jednak chce wiecej, zawsze na cos jej tam brakuje cholera wie moze na papierosy ja oplacam rowniez studia wiec lekko nie jest nic mi nie dolozyla acha gotuje, sprzatam, piore

Gość lkknonkin
nie mam gdzie sie wyprowadzic!! kawalerka w moim miescie to odstepne 800-900 zl nie mowie o reszcie! sama mam 1200

wiesz co to co piszesz matka ma wymagania i ty też raczej nie dojdziecie do porozumienia ty swoje ona swoje tylko cię ewakuacja ratuje :P a nie możesz sobie jakiegoś pokoju wspólnie z kimś wynająć ? po co się męczysz ?

Gość a co tu wyjasniac
a kto oplaca rachunki? sprzatanie, pranie, gotowanie? organizacja ogolna prowadzenia domu? kto sie tym zajmuje?

Gość lkknonkin
pisze wyzej przeczytaj sobie

Gość guziczek bez pętelki
pozostaje akademik, nawet jak jesteś na zaocznych przyjma cię z pocałowaniem ręki, no chyba że jesteś studentka wyższej szkoły lansu i głupoty a nie państwowej :/

Gość lkknonkin
taaa znajdz mi miejsce w akademiku:o w srodku roku

Gość guziczek bez pętelki
bez problemu, na jakiej jesteś uczelni? poli czy uniwerek? po 7 semestrach odchodzą z akademika inż więc miejsca będą, a nawet w wielu można w każedej chwili sie wprowadzić.... zainteresuj śie podzwoń

Gość s.o.s
poszukaj pokoju z koleżanką, za 3 stówy znajdziesz

Jak by Ci sie udało odkładać co miesiąc którąś stówkę to za rok albo dwa masz dużo możliwości już :) Przecierpisz troche jeszcze i powiesz mamie papa. Mam podobną sytuacje. Mam oszczędności na lokacie i niedługo budujemy się z mężem. Trzeba jeszcze rok na oprocentowanie poczekać i gitara :)