Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edypkrol

Wolisz szczupłego czy misia? Pytanie do pań

Polecane posty

Są panie które wolą szczupłych facetów. Są też takie które uwielbiają facetów z sylwetką misia ( nie mylić z grubasem ). A jacy faceci Wam się podobają i dlaczego?

Gość Maciek, lat 46
ja lubie takich z wielkimi siurkami

Gość SzokującaHistoria
Mam faceta, który był chudziutki a pod wpływem wypadku zmienił się w misia i wcale nie żałuję :), przynajmniej jest taki fajny męski, a nie jakieś chude kości

Gość Szczuplych
i umiesnionych

Gość inneiinni
ja uwielbiem Misie- i duże i małe, mniaaam:) sadełko jest baardzo sexi!

Gość ro_ra_ra
mój ma najlepszą sylwetkę - umięśniony ale nie napakowany a do tego wysoki

wole misiakow sa bardziej mescy czuje sie przy nich bezpieczna chudzielec mnie nie obroni a misiak tak sa bardziej pociagajacy mmm;*

mowie misiek ale nie grubas rozumiesz?? czy nie widzisz w tym roznicy?

Gość Mara senna
misia

Gość inneiinni
mój ma prawidłową wagę, mocne ramiona(ćwiczy), tylko przytyło mu sie w zimę 3 kilo i chce to zrzucić. tylko że ja wolałabym żeby jeszcze przytył z5, wtedy byłby idealny :) no ale to jego ciało, zdrowie i samopoczucie jest ważniejsze:)

Moja partnerka mówi że jestem taki w sam raz do przytulania :)

nie napakowany tylko misio nie czujesz roznicy wogole... napakowanych nie lubie

Gość SzokującaHistoria
A ja nie lubię ani chudych ani napakowanych, fajnie jak facet ma normalną budowę ciała, mocne nogi i ramiona ale bez przesady. Poza tym co to ma do rzeczy? Kocha się kogoś za to jaki ma brzuch? czy za to jaki jest? Widać, że większość jest płytka....

nie mow ze laski nie ten tego, poprostu kazdy ma swoj gust

Gość SzokującaHistoria
rentajo jesteś pustakiem

Gość inneiinni
no to ja jestem nie ten tego :D

Gość dapramka
Mi sie nigdy nei podobali faceci z brzuszkiem, zawsze byłam z takimi ładnie zbudowanymi- ani chudymi, ani przypakowanymi. Leciutko wyrzeźbione ciałko to jest to :)

Zgadzam się z tym że są gusta i guściki. I nie każdemu podoba się to samo.

a ja biore to co mi sie podoba i mnie pociaga i tyle nie bede z kims tylko dlatego ze jakis ladniejszy umiesniony playboy mnie nie chce

Gość inneiinni
rentajo, akurat w pierwotnej świadomosci jest tak, że jesli ktoś ma zasoby tłuszczu, to znaczy że jest bogatszy, ma zapas na gorsze czasy, ma wieksze warunki żeby przeżyc... kiedys wyznacznikiem bogactwa był właśnie brzuch:) dlatego tez faceci mimo żelubią szczupłe laski, to wolą zeby miały szerokie biodra i spore piersi(płodnosć), a że są odstępstwa, to nic dziwnego, jak to któś już mówił - są gusta i guściki, ale to nie znaczy że jest to od razu nie ten tego. nie mierz wszystkich swoją miarą!

Gość inneiinni
ok, tylko że "to co jest lepsze" to dla każdego co innego! zrozum to wreszcie! Miałam kiedyś dosć umięśnionego faceta, ale z wyglądu podobają mi sie bardziej "miśki" no i co, mam się iść leczyć? :D

Gość inneiinni
rentajo inneiinni tylko zapomnieleś otym że cZasy się zmieniły i facei się zbytnio już niekierują naturą tylko tym co jest lepsze rentajo inneiinni nie niepodoba się każdemu vo innwego ! bo jest model określony z natury określony typ kobiety i faceta i oni są najlepsi najodpowiedniejsi oto twoje wypowiedzi przeczysz sam sobie :D

Gość inneiinni
nie kwalifikujesz sie do wzoru ale tylko takich kobiet które lubią miski, inne znowu lubią chudych, a inne umięśnionych! Chłopie, inaczej nie byłoby ludzi na ziemi. Zreszta później i tak zazwyczaj wygrywa charakter a nie wygląd...

Gość ktośtakijakja
Ja wolę misia :D ale mam szczupłego... o ile mi się podoba tak ogólnie, to podczas seksy zawsze mi robi siniaki na udach swoimi wystającymi kościami...

Gość inneiinni
jasne że może być kochany :) nigdy nie widziałeś chudego faceta z dziewczyną? :D co to w ogóle za myślenie... każdy znajdzie swoja miłosc niezależnie od wyglądu

Gość Nie ma róży bez kolców
Zdecydowanie wolę szczupłego mężczyznę, najbardziej mnie pociągają tacy :)

Gość SzokującaHistoria
Rentajo ty myślisz, że facet bardziej obszerny to "coś gorszego gatunkowo", ale nie każdy tak myśli jak ty, że np chudy facet jest gorszy. Jedne kobiety lubią dużych panów, a inne chudziutkich np. moja koleżanka. Więc tak jak więksi panowie tak i chudzi mają 100 % szans na znalezienie 2 połowy. Nie stresuj się, bo o tym i tak decyduje chemia więc nic nie poradzisz na miłość :D