Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola lojalna8

Nie chce pić mleka

Polecane posty

Gość grzenia
a jabłko domyślam sie ze jej trzesz na najmniejszych oczkach? A sprubuj jej pomieszac tak starte z odrobina startego na tych większych oczkach. Istopniowo zmieniac proporcje - mniej tego ma malych oczkach a wiecej na wiekszych.

Gość jola lojalna8
dziekuje grzeniu. Od jutra zabieram się do pracy. Wiecie to trochę trudne, bo wiadomo jak to male dziecko. Jestem z nia cale dnie sama w domu a ona potrzebuje duzo uwagi i trudno mi stac przy garach z dzieckiem wtulonym w moja nogę.

Gość grzenia
wiem jak to jest dlatego włączam jej tv i bajeczki i jest spokój albo daje jej jakieś produkty i gotuje ze mna:) na swojej kuchence:)

Gość jola lojalna8
my dopiero mamy w planach kuchnie, poki co karmi swoje misie i lale.

Gość jola lojalna8
dalalam jej dzis do ręki juz któryś raz z kolei petitka z galaretką. to trzymala go jak cos obrzydliwego, ja mialam w rekach drugiego i pokazuje ze go jem i pokazuje jakie to pyszne to mi swojego oddala ;( załamka!

Gość grzenia
:) Fajna ta Twoja mała:) Nie ma sie co załamywać tylko próbować:) A jak sie np zabawi czymś i ty tak niespodziewanie jej jakiś mały kawałęczek do buzi włożysz to moze jak jej posmakuje to zje?:) Albo powiedz ze sie pobawicie tam w cos i każ jej zamknąć oczy i otworzyć buzie i najpierw daj jej łyżeczke tego co ona lubi (kaszke np) i pokaż a nastęnym razem oszukaj i daj coś Twojego:) Hmm no różne można rzeczy wymyślic - musisz kombinowac:)

Gość grzenia
albo karm jej misie to jak zobaczy ze one jedzą to tez skubnie?:)

Gość jola lojalna8
he, nie sadze. ona jest zbyt mądra i bystra.