Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000000999999999999

jaki internet bezprzewodowy???pomóżcie.

Polecane posty

wyprowadzam sie z domu...więc stacjonarny idzie w odstawkę . zakupiłam laptop.ale mie mam pojęcia jaki internet zamówic. pomózcie ile płacicie jaki jest zasięg?z góry dzieki z apomoc.

Gość żaden
no chyba, że masz nerwy ze stali

ja mam z play, właśnie na nim piszę. Jako , że mam telefon z play, internet mam za 59 zł i limit 16 GB

Gość ffffwedeesee
timobile

dzięki bmblondyn . tez myslalam o play.

Gość ffffwedeesee
timobile mowie ci

Gość szprotka-wredotka
A ja chcialabym wiedziec kto mi da neta na sam dowod???chodzi mi o to,ze pracuje na czarno wiec zaswiadczenie nie wchodzi w gre:-(

Gość ffffwedeesee
a jakis rachunek masz za co za co placisz?za co kolwiek? nawet za wywoz smieci>?

Gość szprotka-wredotka
Jestem alfonską w agencji towarzyskiej, handluje młodymi laskami i płace za nich podatki.

Gość szprotka-wredotka
Ten wpis powyzej do podszyw...zal.pl Oplacam polsat cyfrowy,ale jezeli chodzi o t-mobile to nie wezme,bo nie jestem ich klientka i musialabym zaplacic kaucje,na ktora mnie nie stac teraz:-(

tylko trzeba najpierw wziąść i przetestować, na swoim komputerze, ja mam zainstalony w stacjonarnym i antenę telefonii komórkowej, widzę z okna i wszystko mi gra jak należy.

Gość Mara senna
nie bierz z t-mobile, to największe g.... możesz sobie popatrzeć co na innych forach piszą o t-mobile, i jeszcze umowa na 3 lata, a nawet na nk nie można wejść. Z Play jest ponoć dobry internet. A co sądzicie o internecie z Orange ma ktoś? Czasami autorko potrzebują tylko 3 ostatnie wyciągi z konta, czy wypłata wpłynęła

ja wplay, miałem tylko dowód osobisty, ale telefon juz miałem wcześniej, a na telefon, chyba rachunki trzy ostatnie za prąd miałem do wglądu i chyba ksero zrobiła , miła panienka.

Gość Delzefo
Jak ktoś lubi mieć Internet zawsze ze sobą, to dobrym pomysłem jest VPN: http://imediavpn.pl/ Na początku tego nie rozumiałam, ale koledzy rozjaśnili i faktycznie - wejdź na ich stronę, poczytaj, a zaraz załapiesz ;)