Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka888

W POSZUKIWANIU KIEROWCY AUTOBUSU

Polecane posty

wiec tak mam 23lata od 4 lat jestem zakochana w kierowcy pksu, rozmawialismy od roku ale nic nie ,,szlo'' w tym kierunku co chcialabym. kiedys jak z nim jechalam powiedzial ze chyba ostatni raz jedzie bo dostal propozycje pracy a ja glupia nawet nic nie zrobilam nic nie powiedzialam zeby go jeszcze spotkac... to bylo pol roku temu a ja nie potrafie zapomniec, postanowilam albo on albo do konca zycia bede sama pomozecie mi go znalezc? moze ktos go zna? pracowal w pksie inowrocław mial na imie darek

Gość Stara biedronka
Znalazlam moj stary post sprzed lat :) i przypomnialy mi sie slowa pewnej piosenki ,, Był taki ktoś, kogo nie zastąpi nikt. Był taki dzień, minął tak jak wszystkie dni. Był taki list, który nie zawierał słów. Był taki ktoś, kto nie wróci nigdy już Jak to jest możliwe że minęło tyle lat a ja nadal za nim tęsknię?... i nie widzialam juz go od tylu lat i tak bardzo chcialabym go spotkać :( Ciekawe jak teraz wygląda , czy bardzo się zmienił przez te lata. Przez 10 lat nie byłam w żadnym związku na dłużej .Próbowałam ale nie potrafię.Może przeczyta to ktoś kto moze go zna?

Gość gość
Po tylu latach może nawet nie żyć.