Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13piatek

Cykl.

Polecane posty

Gość 13piatek

Chciałam Was zapytać czego może być powodem spóźniający się okres? Chodzi mi bardziej o uwolnienie jajeczka czyli około 14 dnia cyklu. Zawsze wtedy budziłam się o 4 w nocy z okropnym bólem brzucha i biegunką. Al e w tym miesiącu to nie nastąpiło. Miesiąc temu pojawiło mi się to w 17 dniu, ale teraz nic. I teraz nie wiem czy z moim cyklem coś nie tak czy po prostu mój organizm się zmienił? P.S. i co może być powodem opóźnienia cyklu? Okres mam dostać za chyba 2 tygodnie lub dłużej...

Gość mou
zmiany się zdarzają i tyle. okres póki co się nei opóźnia. co do braku objawów to zdarza się -ludzkie ciało to nie maszyna żeby zawsze działać tak samo.

Gość 13piatek
Rozumiem, bo chodzi mi owulację. Znaczy tak mi się wydaje, że to owulacja była bo głównie 14 dnia. Teraz mnie co jakiś czas podbrzusze pobolewa.

Jeśli martwisz się czy występuje owulacja kup sobie jakieś urządzenie do jej określania, np mikroskop owulacyjny albo komputer cyklu. Powinno pomóc, będziesz wiedziała kiedy masz dni płodne. tak jak poprzedniczka powiedziała, reakcje organizmu mogą się zmienic