Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonym

Wypowiedzcie się kobieety

Polecane posty

Gość anonym

Witam, rozstałem się z dziewczyną (tzn. ona mnie zostawiła) nie jesteśmy już kilka miesięcy, ona nie ma nikogo stałego i ja też, często wrzuca takie dziwne piosenki na pewnym znanym portalu społecznościowym typu Gotye Somebody that i used to know, Selah Sue- This World lub z demotywatorów "Nie odkładaj mnie na potem bo potem mnie już nie będzie", lub cytat "Pamiętaj dziewczyno jak chłopu zależy to żeby skały srały a mury pękały to znajdzie czas żeby się z Tobą skontaktować" dziewczyny bo do was kieruje to pytanie czy ona jeszcze o mnie myśli czy co ona może mieć w tej głowie... kobieta zmienną jest i nie wiem co myśleć... nie jesteśmy już ponad pół roku ze sobą a ona co jakiś czas coś nowego wrzuci... nie wiem co myśleć...

Gość SzokującaHistoria
zagadaj i zapytaj

Gość to sie
do niej odezwij

Gość anonym
Ach łatwo wam mówić...

Gość SzokującaHistoria
Jak nie zagadasz to skąd będziesz wiedział? Pogadaj na luzie, spytaj czy ma kogoś, czy ma kogoś na oku czy może chciałaby jeszcze raz spróbować z Tobą, czy jest w stanie zacząć od nowa. Zacznij działać bo pisaniem na forum nic nie zdziałasz :), a tak to możesz dużo zyskać :)

Nie chciałabym chodzić z osobą która zamiaszcza na necie takie cytaty :D co do tego czy myśli o Tobie to nie wiem, musisz jej zapytać.

Gość anonym
Wypowiedz powyzej... My juz raz bylismy ze soba :) potem mnie zostawiła na 2 miesiące ale bardzo chciała wrócić... fakt że musiałem wyjechać do pracy i może dlatego to rozstanie... 3 raz próbować? Da się tak? Wciąż siedzi w mojej głowie i śni się po nocach... może w Walentynki spróbuje, niedługo będą...

Gość anonym
Ta piosenka Gotye co teraz jest na "topie" to jest taka dwuznaczna... trzeba będzie się przełamać...

Gość SzokującaHistoria
Ty się chłopie nie zastanawiaj, tylko idź do niej pogadać bo gdybać możesz do 60 roku życia. jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, a skoro już tak było że wracaliście do siebie to może wcale nie powinniście się rozstawać? Ludzie potrafią radzić sobie z gorszymi problemami niż wyjazd, weź się w garść i zacznij działać

Możesz sie do niej odezwać to nie zaszkodzi. Pogadać nie zaszkodzi. Nie musisz zaraz wylatywać z wróceniem do siebie. Gwarantuje że jak sie zgodzi na spotkanie (niezobowiązujące np na imprezie, na kawe wyjście) to samo wyjdzie czy między wami jeszcze coś iskrzy. Po jej zachowaniu poznasz czy chce tylko luźnej znajomości czy czegoś więcej.