Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prądem

prądem ją prądem!!! proszę o pomoc

Polecane posty

Gość prądem

Problem jest błahy i się pewnie uśmiejecie, ale cóż, nie mam innego pomysłu na to, a już mnie zaczyna wszystko boleć, więc muszę czym prędzej sobie poradzić. Mianowicie, nie wiem czemu, w jakiś sposób powierzchnia mojego ciała jest strasznie naładowana i co chwilę jak czegoś dotknę to kopie mnie charakterystyczny prąd, jak wsiadam do samochodu, jak chce dać buziaka mojemu, albo jak chcę otworzyć lodówkę, a dziś "kopnęłam" kasjerkę w biedronce. Jak się odmagnetyzować, rozłądować, ewentualnie już nie wiem co. a od tych iskr prądu boli mnie jest wszystko i nie jest to wcale zabawne

Gość zmień ubrania na bawełniane
:D zimą to normalne ,czesto kopiemy wszystkich wokół :D

Gość prądem
dzięki za wsparcie obecnością głupi problem ale już nie mam pomysłu tak sobie myślę, że włosy mi się elektryzują od czapki - może to?

Gość jestesmy pod pradem
mi tez sie elektryzuja a moim dzieciom lataja na wszystkie strony w powietrzu :D

Gość prądem
no właśnie ja noszę niepotrzebnie sweterki no ale czapkę musze mieć bo zimno no a jak się rozładować?

zmień buty - pewnie ich podeszwa jest z gumy i dlatego się elektryzujesz.

Gość prądem
ok dobra to już wiem co moze byc powodem a jak sie rozelektryzowac? teraz musze siedziec w pracy do 18 i co chwila odbieram telefon i mnie sluchawka kopie albo kran jak myje kubek

Gość prądem
a gdzie to kupic no bo szczerze mowiąc, takie kopnięcie prądem przeszywa mnie całą, potem mnie wszystko cholera boli aż mi się śmiać z tego chcę, bo do auta nie mogę wsiąść i wyglądam z daleka jak Jaś Fasola, stojąc 3 metry do auta i wyciągając rękę żeby sprawdzić czy nie kopnie

mama znalazła gdzieś w internecie, nie odam ci jednak strony bo nie mam teraz sosobności zaytać mamy. nawet nie wiem jak się to dokładnie nazywa. jutro się zaytam to ci naisze.

Gość prądem
dzięki o jak dobrze! :)

Gość T4mtoo
@kilkaliterdlapseudo zapytales tej mamy? Mam ten sam problem