Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta bedzie slodka

jak uciszyc sasiada psychola

Polecane posty

jakies 3msc temu wprowadzil sie kolo mnie jakis gosciu.cieszylam sie ze bedzie tylko na wekandy bo to znaczylo ze w tygodniu nikt nie bedzie mi zza sciany hałasowal,bo musze dodac ze nasze mieszkania w jednym miejscu dzieli tylko płyta z dykty.ja mam w tym miejscu stolik rtv z tv i inny sprzet,on ma po drugiej stronie szfe.no ale kurwa co sie dzieje jak ten gosc przyjezdza w pt to juz przechodzi ludzkie pojecie!!!Napirdala,bo inaczej nie moge tego nazwac,tym swoim pozal sie boze bumboxem praktycznie caly dzien i pol nocy.Miesiac bylo cicho,mialam nadzieje ze sie wyniosl,ale gdzie tam wrocil w piatek i od tego dnia z malymi przerwami mn.od 2 do 6rano non stop nawala.Zeby bylo malo to leca non stop hity z satelity,jedno i to samo co pol godziny.Może i nie gra glosno ale do hoja ilez mozna sluchac tego samego!!!!Ani sie zdrzemnac,poczytac ksiazki,nic.Juz nie mam sil.Zwracalam mu uwage nie raz i zero reakcji.Wlasciciel tez nie widzi problemu.Dzis juz nie znizylam do jego poziomu i odwdzieczm sie tym samym,a ze mam dobry sprzet,to pol bloku sie trzesie.uprzedzilam sasiadow,ale w nocy musze odpuscic.teraz jak sie zmieniala piosenka slysze ze ten pajac podglosnil sobie muzyke.Wczoraj wykrecilam mu korki i jutro zrobie to samo ale najpierw rozmroze swoja lodowke bo mamy wspolne korki.Już nie mam pomyslu,a widze ze do chlopa nic nie dociera.Bylam na urlopie i zjebal mi caly urlop ten prostak.Macie ktos jeszcze jakies pomysly jak mu zycie umilic??? Panie sasiedzie jesli czytasz kafe to zczaisz ze to do ciebie posrańcu i moze pójdziesz po rozum do głowy chamie!!!!

upppp