Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MINWANNNAA

UMIERAM A WYNIKI MAM W NORMIE!!!CHORE!

Polecane posty

Gość MINWANNNAA

oD 3 miesiecy nie przezylam zdrowo ani jednego dnia, ani jednej nocy. ostre bole wszystkiego, doslownie wszystkiego poczynajac od brzucha, podbrzusza, nadbrzusza, wymioty, krwawe biegunki, zaparcia na pzremian.sennosc, bol miesni i kosci. brak sil. wreszcie poszlam zrobic badania, kompleksowe.wykazaly tylko bialko w moczu , lekko podniesiona hemoglobine i stresowo obnizone bazocyty.nic wiecej!umieram, dzien po dniu, a wyniki ksiazkowe.nic z tego nie rozumiem....

Gość MINWANNNAA
pomozcie co robic?nie moge juz tak zyc, wszystko boli nie mam energii ani sil, nie daje rady funkcjonowac

Gość rrrrrriiitttaa
ile masz lat

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
a jelito grube przebadalaś? To mi się kojarzy z czymś powznym, mój tata tak mial,

Gość peedobeer
a magnez w normie? może warto udać się do psychologa/psychiatry, bo wygląda mi to na nerwicę. mam to wiem, męczę się z nią już jakiś czas, ale jest niewielka poprawa

Gość ghtyhy
idź na gastroskopie i kolonoskopie

Podstawowe badania to nie wszystko. Powinnaś udać do DOBREGO lekarza. Moze problem jest natury psychicznej. Jakaś nerwica...Miałas z tym problem kiedykolwiek?

Gość dgfggfgf
Białko w moczu pojawia się, gdy jest problem z nerkami. Życzę, żeby wszystko wróciło do normy.

Gość qwedcxsaz
biało w moczu nie wygląda mi na książkowy wynik badań!

Gość MINWAAANANA
MAM 25LAT.mam wizyte u proktologa w czerwcu dopiero....o czym mam mowic psychiatrze?mam klopoty jak kazdy i stres jak wszyscy, nic ponad norme.

Gość A JA BYM....
zbadała tarczycę,która jest odpowiedzialna za cały organizm,nawet za takie objawy,które ty masz

Gość MINWAAANANA
mam od urodzenia jedna nerke, mikalam kiedys z nia klopoty, cewnik itp. ale proby nerkowe wyszly w normie, wiec raczej z nia wzglednie w porzadku. usg i rtg tez niczego nie wykazaly...nie mialam nerwicy, w wieku 18lat depresje somatyczna-wlasnie przez te nerke i pobyt w szpitalu b. dlugi.ale przez te lata byl spokoj...ziola nic nie pomagaja, lyam tylko apapy, no-spy, ostatnio aulin i zaldiar, to troszke pomaga na bol.

Gość zAnudzona na maksa
zbadaj mocz bo mozesz mieć coś z nerkami

Gość MINWAAANNAA
mialam dokladna analize moczu, wyszlo bialko23mg i liczne leukocyty poza tym wszytsko w normie jest

Gość MINWAAANNAA
a no i azotyny dodatnie w moczu

Gość nie masz pojecia
jak szeroka może być diagnostyka, więc nie pisz głupstw, ze miałaś wszystkie badania

Gość Gwiazda prawde Ci powie
ketolnal.

Gość rewrwtrtewwwtr
mam kolezanke ma to samo, jakas wada wrodzona,umiera z bolu,lekarze rozkladaja rece i mowia,ze nic niby nie jest.. a ona sie meczy.

Gość moga to byc pasozyty
w polsce ih sie nie bada a moga np dawać ruzne objawy chorób możesz mieć tasiemce lub glizdy

Gość MINWAAANNAA
mo0ja lekarka powiedziala ze daje mi skierowanie na kompleksowe analizy, wiec tak napisalam.nie jestem diagnosta, nei znam sie na tym, ile ich jest i jakie.nie musisz od razu na mnie cisnac. pasozyty? kiedys czytalam jakas ksiazke rosyjskiej specjalistki, nie pamietam nazwiska, ale rzeczywiscie opisywala podobne objawy...

Gość zxczcx
o kurde, nie pozwol zadneu lekarzowi sie splawic. wyobraz sobie moja mama 6 lat leczona byla na "anemie" -bo taka byla diagnoza lekarzy., mama slabla, wymioty, biegunki, krew, ale co tam anemia. przez te 6 lat rozwijal sie guz. dzis nie zyje...takich kurwa mamy lekarzy

Gość MINWAAANNAA
wspolczuje CI .....tak sobie mysle ze to moze byc jakis rak...boje sie:(takie glupie przeczucie....

Gość MINWAAANNAA
a moze to po tabletkach anty?biore rigevidon, kiedys bralam inne i tak nie bylo...

nie znam się, ale ja po plastrach anty. EVRA wylądowałam w szpitalu. lekarze też nie wiedzieli co mi jest. uznali, że nerwica właśnie. chcieli wysyłać do psychologa. a kiedy przeczytałam ulotkę ze skutkami ubocznymi... zerwałam plaster i po paru dniach byłam jak nowa.

Gość to terz prawda ludzie
nie czytaja ulotek a potem sie dziwia ze choruja