Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukajaca.pracy

oddam pół pierwszej pensji za pracę!

Polecane posty

Jak w temacie: oddam pół pierwszej pensji, za pomoc w znalezieniu pracy w Lublinie. Jestem już tak zdesperowana, że postanowiłam napisać tutaj, bo może akurat ktoś, coś będzie w stanie mi pomóc:(. Szukam pracy od grudnia, wiem, inni szukają jeszcze dłużej, ale ja nie mogę sobie pozwolić na niepracowanie. Jestem po 30-tce, mam dziecko na utrzymaniu, a mąż daleko i nie poczuwa się do odpowiedzialności. Rozprawa alimentacyjna w toku. Jednak ja nie o tym. Nie jestem tu żeby się żalić czy prosić o jałmużnę. Mam zdrowie, jestem dyspozycyjna i tylko pracy brak. Na początku byłam bardzo optymistycznie nastawiona do poszukiwań, zresztą miałam już "nakręconą" pracę, ale w ostatniej chwili okazało się, że nic z tego. Od stycznia znowu poszukiwania: cv nie wiem już ile powysyłałam, jednak to nie przynosi żadnych efektów, dlatego zaczęłam dzwonić i chodzić gdzie się da. Niestety, ponoć wciąż "martwy okres", ciągle słyszę:-"Proszę przyjść na początku marca, może coś będzie", "Na razie nie posiadamy wolnych miejsc, ale proszę zostawić swoje cv"...itd, itp. Nie mogę czekać. Zaskórniaki się kończą, pożyczać nie chcę, bo na razie nie mam z czego oddać, jestem załamana. Czy ktoś z Was, może słyszał, że do jakiegoś sklepu kogoś potrzebują (mam doświadczenie w handlu), albo gdzieś na produkcji? Posiadam średnie wykształcenie, miłą aparycję, potrafię się wysłowić, tylko ostatnio brak mi szczęścia w tych poszukiwaniach i zaczynam tracić pewność siebie:o Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję i w razie czego podaję swój mail: szukajaca.pracy@op.pl Pozdrawiam!

Gość bardzo Ci wspolczuje
zeby w takim Lublinie zadnej pracy nie bylo....

Gość każdy jest
odbierz email

Gość nie pomoge ale choc topiki
podniose. na pocieszenie dodam ,ze tez suzkam [racy ale w uk i tez zero odzewu a mam dowiasdczenie,kwalifiakcje i wysylam cv i nic....

Gość Gwiazda prawde Ci powie
psychiczny !!!!!! idz do jakiejś agencji czy cos... !!!!! a nie bedziesz oddawal swoje ciezko zarobione pieniadze jakiemus bałwanowi na którego bys robi;l... idiotyzm... szkoda ze nie mam swojej firmy bo bym cie zatrudnila jako pierwszego !

Gość hahahahahahehehehe
jest wiele osób, które oddałyby 3 pensje za znalezienie pracy