Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tomek1129

Co sądzicie o związku dwoch osob majacych dzieci...

Polecane posty

Gość Tomek1129

Witam Mam na imie Tomek opisze po krotce moja historie otoz znalem sie z dziewczyna 6 lat po tych 6 latach dala mi ukochanego synka po kolejnych dwoch latach znalazla sobie innego faceta... i zabrala mi moj skarb jakim byla rodzina synka mam teraz na pieprzone raty 2 razy w tygodniu ciezko bylo mi sie po tym pozbierac... W ostatnim czasie poznalem samotna mame, jest dosyc rozgarnieta mieszka z rodzicami studiuje na dziennych studiach pracuje w weekendy za barem w miedzyczasie sprzata u jakiejs babci. Nie jest z facetem bo sie rozpil do tego stopnia ze nawet upijal sie idac na spacer z dzieckiem (!!!) czasami zdarzalo sie tak ze zostawiala "tatusia" z dzieckiem, konczylo sie to tak ze owy tatus spal nadzgany a dziecko plakalo... Masakra ! Ja jako ze mam zle wpomnienia zrobilem wywiad z kumplami z jej okolic i mowia ze to bardzo porzadna dziewczyna od rozstania z tamtym minelo 1,5 roku a ona nie miala zadnego partnera co sama z reszta potwierdzila,powiedziala rowniez ze miala tylko jednego partnera w zyciu (ojca jej Dzieciaka) I Tu pytanie, Mysle ze ta dziewczyna jest dosyc wartosciowa osoba ale czy warto sie wiazac z taka osoba (wiem ze to o co pytam jest troche w stylu "dogadal kociol garncowi") ale poprostu pytam i jezeli ktos ma podobne doswiadczenia to jakie moga byc konsekwencje tego zwiazku ?? bardzo prosze o odpowiedzi Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować