Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inne_nicki_były_zajęte

Zdjęcia, zdjęcia

Polecane posty

Witajcie! Zauważyłam dosyć wysoką potrzebę dzielenia się swoim wizerunkiem z Forumowiczami. Właśnie z tego powodu, i odrobinkę z przyczyny mojej małej ciekawości, postanowiłam założyć temat, w którym można się śmiało dzielić swoim obliczem, można grzecznie komentować oblicza innych, lub tylko po cichutku podziwiać nasze Kafeterianki i Kafeterianów:) Pokażcie się, Kochani:) Pozdrawiam!

Gość niby w jakim calu mielibyśmy
to robić? myślę też, że zakładając taki temat powinnaś wstawić swoje na zachętę

Gość zxczcx
chyba cie pogielo, jesli sadzisz ze zrobisz furore swoim tematem, kto normalny wstawia fotki na forum publicznym????? a poza tym skoro tak bardzo ci na tym zalezy to dlaczego nie wstawilas swojej jako przyklad?

Gość Bolerko
hehehehe taaa duzo jest osob,ktore daj fotki aby je ocenic.....bez sensu! Na bank nie sa to fotki osob dajacych zdjecia na to forum

chyba chcesz zeby sie z tematu jeden wielki burdel zrobil, tutaj zadny troll nie bedzie pozytywnie komentowal kogokolwiek nawet jakby sie tu miss swiata pojawila - a trolli tu w ciul

Ja nie potrzebuję wrzucać tu fotek, ale chętnie bym je pooglądała. Ale inni są, jak widać (bo tylko w ciągu ostatnich paru godzin powstały co najmniej dwa tematy ze zdjęciem i prośbą oceny) inni, którzy. Furorę? a po cóż mi furora, skoro i tak jestem anonimowa:)

o kurczę, coś mi się pogmatwało. Poprawka: Ja nie potrzebuję wrzucać tu fotek, ale chętnie bym je pooglądała. Ale inni są, jak widać (bo tylko w ciągu ostatnich paru godzin powstały co najmniej dwa tematy ze zdjęciem i prośbą oceny) chętni do "współpracy" :)

Gość Bolerko
jennifer pokaz fotke:D Ciekawe jak wyglada slawna na tym forum DZENNY:P

Gość borys27
Jenny masz tu wielu fanow twojej żydowskiej urody , ładnaś

tą nutę to ja śpiewam zawsze w samochodzie, haha. Strasznie mi to wychodzi :D:D

Gość HBJN
jana konski ryju jakos szybko ze sklepu wrocilas, nic nie bylo z przeceny czy bylas po ciepla zupke na rozgrzanie:D:D:D

a jakiej firmy? no ja do złota nigdy nie mogłam się przekonać ale ostatnio zaczęło mi się podobać ..zwłaszcza zegarki fajny ,tylko czy te cyrkonie nie wylecą...