Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka01

Co dla faceta na walentynki?

Polecane posty

Gość miszka01

Jesteśmy razem prawie 4 lata, on 22 lata skończy w tym roku. Interesuje się głównie mundurówką, wojskiem, niestety grami komputerowymi (ale z tym akurat nie wiążę pomysłu na prezent, bo tego nie popieram). Co mogłabym mu kupić? Myślałam o nieśmiertelnikach, ale nie wiem co by mu na tym wygrawerować, wiem że zawsze chciał takie mieć... macie jakieś pomysły? Dodam że za kilka miesięcy będziemy rodzicami, no ale smoczek dla niego odpada ;p

Gość miszka01
Cóż za poziom :D Morda.. Czekam na opinię ludzi NORMALNYCH.

Gość miszka01
Jak napiszesz ostatnie zdanie na tyle normalnie że je zrozumiem, to możliwe że będę tak łaskawa i odpowiem 🖐️

Gość miszka01
Widać że twoja mądrość za to nie ma zenitu- skoro oceniasz czyjąś mądrość po jednym topiku i kilku zdaniach 🖐️ jak już ktoś chce coś przekazać, to niech to normalnie, poprawnie napisze. Proste? 🖐️ kafeteryjni cwaniaczcy za 5 groszy :) a te Wasze nicki to... z 15 lat macie, co? :) Masz nick "pozdrawiam środkowym palcem", czujesz się przez to zajebista, czy tam zajebisty? :D cały dzień na forum, w rzeczywistości pewnie boisz się otworzyć usta by cokolwiek powiedzieć :) No ale ten nick, na miarę piętnastolatka pewnie dodaje Ci prestiżu na tym forum, pomiędzy ludźmi tak płytkimi jak Wy ;] I nie oceniam tu po jednym topiku- na twoje posty przypadkowo nacinam się wieeele razy, ciekawe dlaczego :) 🖐️

Komplet seksownej bielizny z dopiskiem "przebiore się dla ciebie":-D

Gość Lollytechka
A ile kasy zamierzasz na to przeznaczyć?

Gość legenda Pegasusa
kup mu dildo :classic_cool:

pewnie dlatego, że przegrywasz tu tak samo jak ja c'nie? i też boisz się otworzyć usta. no chyba, że stawiają przed Tobą kutasa :classic_cool: a wniosek taki sobie wyssałam z Twojego tematu. widać nie masz znajomych ani koleżanek których byś mogła zapytać o tak kretyńską rzecz jak prezent na walentynki. ile Ty masz lat? 13? :classic_cool:

Gość kup mu młot pneumatyczny
bo widać, że napierdalanie cię zwykłym młotkiem stolarskim nic nie daje :classic_cool: 🖐️

Gość miszka01
Jestem w pracy, wchodzę z nudów tutaj właśnie kiedy jestem w pracy, zresztą nie muszę się tłumaczyć, no ale masz :) A forum jest po to by zaczerpnąć porady, nie będę przecież wydzwaniać po znajomych którzy mają własne życie, nie jesteśmy dziećmi. Zresztą już mam pomysł na prezent. :)

Gość miszka01
Ah no i wniosek rzeczywiście ambitny- że nie mam znajomych ani koleżanek bo piszę na forum? HAHAHA :D doobra jesteś :)

JAkiś dobry alkohol ja mam zamiar swojemu kupic jack daniels:)