Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny Polish

Seks w pociagu

Polecane posty

Gość Johnny Polish

Tak sobię myślę że skoro uwielbiam pieścic kobiety oralnie to czemu z tego nie zrobić większego uzytu. Często jeżdźę pociągami i widzę ładne panie które są same. wpadłem na pomysł: Napisze na kartce coś w stylu " Bardzo mnie podniecasz, jesli masz ochotę mogę wylizać Twoją cipeczkę aż dojdziesz i zalejsz słodką dziurkę soczkami a ja je zliżę... Nie oczekuje od Ciebie nic więcej. czekam 3 min przed Wc" Jeśli dziewczyna nie przyjdzie zmieniam przedział żeby się nie czuła głupio Dziewczyny skusiłybyście się? Oczywiście kartki będa przygotowane wcześniej w portfelu, jeśli jakś mi się spodoba wręcze jej i już :P :D Piszę tu bo na erotycznym nic się nie dzieje:O

Gość gość+++
W WC szczególnie w naszym PKP to trzeba być hardcorem żeby cokolwiek tam robić

Gość nikola*
to jutro czekam na ową "karteczke"

Gość Johnny Polish
Wiem wiem ale jeżdżę kolejami mazowieckimi i śląskimi tam jest czysto :D w brudnym pociagu na myśl by mi to nie przyszło nikola poważnie byłabyś chętna...:P

Gość Johnny Polish
Uuuu uuu widać kobiety rożnie reagują... Dlaczego zboczeńcu ? przecież to tylko propozycja i wcale nie tak bardzo perwersyjna:D

Gość mjknjn
Hm no nie wiem intrygujące.

Gość sugarrrr
hahah :D ja bym pewnie byla zazenowana i nawet jesli facet by mi się spodobał, olałabym to..

Gość Johnny Polish
niczego nie wymagam od dziewczyny... Rozkładasz nóżki a ja powoli robię soczystą minetkę. :)

Gość Zirytowana Konstantyna
może któraś się skusi, podobno te puszyste są łatwiejsze : p

Gość mjknjn
ale i ty byś musiał mi się podobać bo inaczej niewyobrażalne.

Gość fajny temat,ale...
nie lepiej umowic sie na pozniej ?;) a nie tak w pociagu...ktos moze podrozowac wiele godzin, nie zadbac o higiene..fuu

Gość Johnny Polish
Nie musi być nie wiadomo jak cudna. Zwykła dziewczyna też może mieć przyjemność. Wyobraźcie sobie...Rozchylacie nóżki a ja całuję po udach deliaktnie muskam językiem, pocieram dłonią o gorące uda, liżę powoli przy majtkach, A gdy będziesz rozgrzana, odchyle je na bok i koncem języka zmysłowo przeliżę wzdłuż cipeczkę, a dokładnie po wargach... poźniej będe się całował z muszelką... i tak dalej:D

Gość Johnny Polish
No wiesz w tym wszystkim chodzi o to że albo sie decyduje albo nie, wiadomo musi być higiena. Albo da się skusić albo nie... Mam ochotę w pociagu:P No jeszcze jest możliwe jeśli pociąg byłby w mairę pusty w przedziale, mógłbym zrobić minetkę aż doszłaby jakaś słodziutka...:D

Gość fajny temat,ale...
Nie wiem czy wiesz ale w pociągu (oprócz kibli chyba) jest monitoring wszędzie :D

Gość legenda Pegasusa
widziałam nie dawno ten temat :D poczekaj aż mróz zelży :classic_cool: 🖐️ bo jak wyjmniesz, to Ci ptaszek zamarznie i odleci.

Gość legenda Pegasusa
a niezrozumiałam, oralnie :classic_cool: a to język Ci odpadnie albo sie przyklei między nogi klientki :classic_cool: