Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka_Kasienka

Jestem taaaaaaaaka zazdrosna :(

Polecane posty

Gość Kasienka_Kasienka

Niestety jak w temacie :( Zazdrość to straszna cecha, wiem... Z moim Facetem spotykam się już 5 lat, jakieś myśli o ślubie były ale jesteśmy jeszcze młodzi, studiujemy, w sumie nie zarabiamy kokosów więc jednomyślnie zgodziliśmy się że na ślub przyjdzie pora. Jego brat jest 3 lata starszy, ma spotyka się z dziewczyna 7 lat, skończył studia w tym roku i podjął pierwszą pracę (ona też skończyła studia i pracuje). Dowiedziałam się że w sobotę planuje się jej oświadczyć i od tamtej pory zżera mnie zazdrość :( Wiem że to płytkie ale tak bardzo chciałabym być na jej miejscu (tzn nie z jej facetem:P ale tez chciałabym planować pomalutku swój ślub). Ta myśl chodzi za mną non stop :( Kocham mojego faceta, wiem że on mnie też. Wiem też że to z nim chcę spędzić resztę mojego zycia. I może nie jestem zazdrosna o sam pierścionek i pierdoły z tym związane ale o takie wejście w zupełnie inny etap związku... Powiedzcie jak przestać o tym myśleć bo wiem że i tak póki co nici z zamążpójścia ;)

Gość ja ci powiem tak
powiedz o tym swojemu facetowi, że nie możesz doczekać się kiedy wasza kolej. I zobacz co odpowie