Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuntakinte1981

Jestem zbyt dobry dla kobiet i dlatego jestem samotny

Polecane posty

Gość kuntakinte1981

Chyba jestem zbyt dobry dla kobiet a może zbyt dobry w rzeczywistości oznacza zbyt nudny? :( W każdym razie moja ostatnia dziewczyna z która byłem 5 lat powiedziała mi, że nie może ze mna dłużej być bo jestem dla niej za dobry i zaproponowała mi żebyśmy zostali przyjaciółmi :( Nie wiem czy mozna byc bardziej okrutnym niz zaproponować facetowi, który cię kocha przyjaźń :( w tej chwili kobiety juz mnie nie interesują. Nie chcę więcej rozczarować, jestem juz tym zmęczony. Myśle że chyba zaczne korzystac z usług prostytutek. Kilku moich kolegów tak robi i chwalą sobie. Owszem nie mają miłości ale przynajmniej nie ryzkują, że ktos im na końcu powie "nie moge z toba być bo jestes za dobry. Zostańmy przyjaciółmi".

Gość nie korzystaj z takich
usług,nie zasługujesz na to. będzie dobrze,znajdziesz kobietę która cię doceni.

Gość kuntakinte1981
przed snem wyobrażam sobie, że obok mnie leży rosły murzyn, a gdy nikt nie patrzy, trzymam rękę w gaciach i miętolę kasztany

Gość samoootna :( :)
mam to samo,,,, tylko że ja , jako kobieta , jestem zbyt dobra dla facetów:/

Gość kuntakinte1981
przed snem wyobrażam sobie, że obok mnie leży rosły murzyn, a gdy nikt nie patrzy, trzymam rękę w gaciach i miętolę kasztany

Gość kuntakinte1981

Gość kuntakinte1981

Gość kjjkk
niestety nie tylko wygląd się liczy: kobiety lubią facetów z charakterem

Gość łydka
powodzenia!

Gość jkhkj
niestety charakter jest bardzo ważny

Gość łydka
powodzenia!

Gość prostytutki to zły wybór
prostytutki to zły wybór.

Gość i dobrze że Cię zostawiła seri
o. znajdzie sobie takiego "z charajterem" i za jakiś czas będzie tu płakać, że jest chamem i że miała dobrego faceta kiedyś. nie przejmuj się. PRAWDZIWA kobieta ZAWSZE CHCE DOBREGO! tylko młode idiotki i ruchawice chcą "macho", który będzie je "szanował" pięścią i będzie super męski:D

Gość nie daj się zwieść kumplom !!!
Jesteś zbyt wartościowym człowiekiem żeby poniżać się korzystając z usług prostytutek !! A co będzie jak spotkasz taką porządną?? Jak będziesz się czuł z takim bagażem? jak jej się przyznasz? jak jej nie powiesz to też będzie Cię to dręczyło. Myślę, że będziesz żałował. Ja kiedyś takiego kochałam, ale przez to, że nie miał honoru i chodził do prostytutek, dałam sobie spokój, mimo, że mówił, że tylko mnie kocha, a tamte to tylko fizyczność. Nie popełnij tego samego błędu !! Jest sporo wartościowych kobiet !! Mam sporo takich znajomych, które właśnie dlatego, że są takie dobre, są same. A te ostre z charakteru często mają adoratorów. Bądź prezentem dla swojej przyszłej żony, a nie kimś "po przejściach" z trudnym bagażem. Miej też swój honor, nie tak jak Twoi kumple !! Nie związałabym się z takim facetem, nawet jakby był "ideałem".

Gość djdc
a nie zastanowiles sie , ze trafiles na nieodpowiednia dziewczyne , ktora nie potrafila docenic Twojej dobroci . Gwarantuje Ci , ze wiele kobiet by chcialo miec wlasnie takiego partnera . Nie uprzedzaj sie bo ludzie sa rozni i bez wzgledu na plec , mozna trafic na dobrych i zlych . Twoja byla dziewczyna widocznie nie byla Ciebie warta .

Gość djdc
ja na przykład na rękach bym cię nosiła i du­pę wylizała gdybyś tylko chciał sie ze mną umówić!

Gość djdc
nie musisz sie podszywac , wyraz wlasna opinie

Gość kuntakinte1981
Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa.