Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edypkrol

Najbardziej nie lubię w seksie... Dokończ

Polecane posty

Są takie czynności w seksie które niechętnie wykonujemy. I czasami robimy to tylko ze względu na tą drugą osobę. Aby sprawić jej przyjemność. Czego nie lubicie w seksie?

Gość akukaracza ide do sracza
zadowalanie ręką robienie loda

Gość mmmmmmmmmmmmmm
gdy on za szybko kończy

Gość junnnnuj
jak chce mi się sikać a nie chce mu robic przykrości i trzymam mimo , ze swoim kutasem naciska mi masakrycznie na pęcherz;/

- owłosionych cipek i nieświeżego oddechu - momentu szukania po szufladach i zakładania gumy - jak jest już po wszystkim

Gość el chulo
Długiej gry wstępnej.

Gość Otyły prawicz ze stuleją
mojej stuleii

Gość mnie szlag trafia jak mój
mąż wyskakuje ze mnie przed końcem. lubię czuć spermę w cipce,a on sie boi tego jak ognia,zebym nie zaszła. tłumaczę mu milion razy,ze jestem zabezpieczona(mam wkładkę) ale on i tak robi po swojemu. jest mi bardzo przykro z tego powodu. odbieram to jako brak zaufania do mnie,dobrze myślę/odczuwam tą całą sytuację?

Gość AptekawBiedronce
nie lubie seksu rano, maz przychodzi z nocnej zmiany i ma ochote a ja jestem zaspana dętka ;P

maxym 43 a nie lubie jak po seksie wracam do domu hihi :D tez tego nie lubiałam :P

GuMisiu ;), moze zacznij na początku golic jego odbyt ;) zawsze to bedzie jakis krok ku lepszemu ;)

Probowalem, ale zyletki mi sie tepia na jego wrzodach :-). a Poza tym Zdzichu mowi, ze lubi jak mu sie paier wkreca w te wlosy i jest mu wtedy cieplo w duuupe :-)

Gumowy Joe nie lubię jak trzeba skończyć się kochać, bo mamy jakieś tam obowiązki. Po drugie nie podoba mi się przechodzenie z "okresu seks" na "okres nie-seksu" ;]

Teraz przechodzę okres czy tam czas ( chyba lepiej brzmi ;]) nie- seksu i ciężko było się przestawić na niego po kilkakrotnych "numerkach" na każdym spotkaniu.

Gość taki lajcik z niego
najbardziej nie lubię w seksie potu :-O doprowadza mnie do szalu :-O :-O lubię jak mój men się poci bo w trakcie jak jest mokry to mnie to podnieca, ale po jestem zniechęcona i wkurwiona, bo znowu trzeba zmieniać pościel :-O bez sensu przez tą codzienną zmianę pościeli i urobienia się przy niej odwlekam seks.