Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilkaliterdlapseudo

musze coś zjeść ale... KOMPLETNY brak apetytu

Polecane posty

niedobrze mi się robi na sama myśl że mam coś przełknąć. nie mam nudności. tylko kompletny brak apetytu. w poprzedniej ciąży też tak miałam, poprostu się zmuszałam do jedzenia. miała tak któraś z was? moze macie jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić.

Gość Megg24.
mam to samo od tygodnia nie mogę nic przełknąć już schudłam 2kg bo jem na siłę w 1 ciąży tak nie miałam

jedno jest tylko w tym dobre, że moge teraz jeść warzywa za czym nigdy nie brzepadałam, bo jest mi zupełnie obojętne co wciskam do ust. głodu wogóle nie odczuwam, jem bo popatrze na zegarek i stwierdzam, ze obiad był o 14, albo zaczyna mi tak burczeć w brzuchu, ze telewizor zagłusza. a jak nię zagapie i nic nie zjem to zaczynam się źle czuć :(

Gość Megg24.
ja zle się czuje wiekszość dnia choć staram się wciskać w siebie małe kawałeczki, jedynie co w miae przechodzi to słodycze ale nie można na nich jechać cały tydzień;p

ja nawet na słodycze nie mam ochoty. najgorsze jest to, że nie moge sobie przypomnieć kiedy mi przeszło poprzednim razem ale zdaje się, że gdzieś tak w połowie, więc się jeszcze troche pomęcze.

Gość Megg24.
a w ktorym jestes tyg?