Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo juz trzeba sie rozgladac

jakie buty nosi sie w marcu.kwietniu?

Polecane posty

przy zalozeniu ze nie jest super ciepllo ale tez nie na buty zimowe

ludzie!!!!

botki za kostke mowisz......no mozna mozna a nie na obcasie to jakie?

Gość no nie moge po lprostu
pasujace do pogody idiotko, to chyba oczywiste. jak leje i jest 15 stopni w lipcu to japonki zakladasz? pomysl, bo mnie to rozpierdala juz. o boshe jakie buty w kwietniu bo przeciez marzec to botki, a luty do kozaczki, a styczen sniegowce.... noz kurna

Gość TXt84r
koleżanka wyżej dobrze gada - polać jej

przeciez napisałam PRZY JAKIEJ POGODZIE naucz się czytac zanim się ośmieszysz głupim postem

napisalas przy zalozeniu ze nie jest super cieplo a nie zimno na buty zimowe, czyli jak bo nie czaje, tak jak na jesien? bo jak tak to chyba wiesz w czym chodzilas jesienia :P chodzi o to ze jak jestes w kozakach i ci za cieplo to zmieniasz buty na inne w jakich ci dobrze. a nie roztrzasac na kafe co w marcu zaloze, o boze...

to podaj co przykładowo mogę zalozyc w marcu. nikt Ci nie kaze czytać lub udzielać się jesli tak sie wkurza moj temat Chcialam to zalozylam

to podaj co przykładowo mogę zalozyc w marcu. nikt Ci nie kaze czytać lub udzielać się jesli tak sie wkurza moj temat Chcialam to zalozylam

uwaga uwaga - W ZALEZNOSCI OD POGODY- mozesz zalozyc w marcu wszystkie buty swiata.. jak snieg spadnie to sniegowce, a jak nie to adidiasy, adidasy z wysoka kostka, albo kozaczki, albo cieple kozaczki z futrem jak bedzie zimniej, a na wieczor nawet bardzo wysokie obcasy, albo taaak botki, albo kurna glany, a jak slonkiem przypierdoli i bedzie anomalia pogodowa to nawet mozesz sandaly zalozyc :D

temat mnie wkurzyl bo 'co sie nosi w marcu/kwietniu', jakby byla jakas zelazna zasada. nie wiem ile masz lat, ale rozumny czlowiek jak wstaje rano w marcu i widzi za oknem piekne slonce i na termometrze plus 15 to raczej ma na tyle wyobrazni i doswiadczenia ze wie jakie buty zalozyc, i ze nie beda to kozaki ocieplane na pewno

Gość proszęogłosy
Witam, wiem ze to nie na temat ale bardzo proszę o głosy dla tych dziewczynek. Każdy głos się liczy ! Z góry dziękuję i pozdrawiam . http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1260763,konkurs-fotograficzny-quotmamo-tato-zrob-mi-portretquot-wybierz-zdjecie-miesiaca-edycja-iii-oliwia-korczak,galeria,2083889,id,t,tm,zid.html http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1260763,konkurs-fotograficzny-quotmamo-tato-zrob-mi-portretquot-wybierz-zdjecie-miesiaca-edycja-iii-kornelia-korczak,galeria,2083887,id,t,tm,zid.html

Gość vvvviiippp
o boze ludzie ale sie czepiacie, masz zly humor i postanowilas sie wyzyc na kims na kafe, autorce pewnie chodzilo o podzielenie sie opinia z uwzglednieniem trendow, gustow itd przeciez wiadomo ze jak pada to nie zalozy tenisowek z materialu :O a z 2 strony nie wiem czy zakladanie kazdej pary butow o kazdej porze roku w naszym pieknym kraju jest takie akceptowane, wyobrazacie sobie zeby ktos latem do krotkich spodenek zalozyl kozaki ? wyobrazam sobie te glupie usmiechy ludzi na ulicy, a w Stanach np to jest normalne ze kazdy nosi co mu sie podoba i to co jest modne, widzialam kiedys zdjecia corki Stallone'a ktora wlasnie w upalny dzien do krotkich spodenek czy spodniczki i bluzki na ramiaczkach miala ubrane kozaki, sorry uwazam ze u nas to by nie przeszlo

Gość opiopi
Jak zrobi się ciepło to baleriny.

Gość juhyde
ja do wkietnia chodze w wiosennych kozakach...zamszowych...niewysokich..do wszystkiego pasuja.. i ladniej mi noga w kozakach wyglada:) a w pantoflach to taka dzidzia piernik...ni to na sportowo ni to elegancko..

Gość zależy od pogody
w marcu też może być śnieg i mróz :-) A może być całkiem ciepło. Nie zakładam np. sandałów tylko dlatego, że jest wiosna - pomimo że na dworze śnieg

Gość takie tam duperele nic więcej
Fajowskie te botki ale drogie... :)

Gość lawena lawena lawena
gumiaki w kwiatki

Gość bieedrona
ale z lidla???

Gość patrrice
Ja zazwyczaj nosze jakieś botki. Zreesztą jak ostatnio patrzyłam na wiosenne kolekcje butów to botki są popularne - polecam odwiedzić Conhpol. Czasami chodzę w balerinkach - ale to jeśli jest naprawdę ciepło!

ja teraz nosze takie http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/damy/damy-obuv/00010001062593/%C5%A0n%C4%9Brovac%C3%AD%20obuv.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv nie są ocieplane, w sam raz na początek wiosny, pluchy, deszcz itd fajne są też te http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001092858/p%C3%B3%C5%82buty%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie ale wiadomo sa to buty na co dzień, na spacer, na zakupy itd

Gość Tereska1234
Wygodne

Gość masełłłko
jak to już ktoś wyżej napisał-w zależności od pogody... jak dla mnie możesz nosić nawet sandały...

Gość gość
Dziewczyny kozaczki oczywiście.