Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta1111anett

Regeneracja włosów

Polecane posty

Gość aneta1111anett

Proszę o podanie najlepszej wedlug was odzywki i szamponu ktory odbuduje zniszczone wlosy zabiegami fryzjerskimi. Chodzi o to aby byly miękkie i ładne i aby je odbudować bo są coraz gorsze ..

Gość Żegnam Cię
Ja używam Loreal elseve

Gość ReggaeOna
Odzywki daja ci efaekt zdrowych wlosow od mycia do mycia :) polecam maseczke HennaWax

Gość Jimmy_why
Po umyciu głowy nakładaj na końcówki dobrego jedwabiu i troszkę na skórę głowy też. A do tego myj jakimś płynem na odbudowę. Polecam naprawdę ci pomoże! Sama miałam ten problem

Gość ReggaeOna
Jimmy_why jestem fryzjerka i z tego co mi wiadomo to jedwabie jeszcze bardziej obciazaja wlosy

Gość ReggaeOna
Jimmy_why jestem fryzjerka i z tego co mi wiadomo to jedwabie jeszcze bardziej obciazaja wlosy

Gość Jimmy_why
Ja miałam bardzo zniszczone włosy i to właśnie fryzjerka mi poleciła używać jedwab i miała rację moje włosy są teraz super , mocne i bez zniszczonych końcowek

Gość Jimmy_why
Jedwab stosowany po umyćiu zatrzymuje wodę w strukturze włosa dzięki czemu stają się mocne

Gość ReggaeOna
Ale wlasnie on tez zatrzymuje dostep powietrza do wlosa

Gość dcvdsvdsvs
ale włos nie oddycha powietrze jest mu niepotrzebne

Gość ReggaeOna
Jak to nie?? Oddycha Jedwab takze uniemozliwia wyparowanie pary z wlosa Wydaje wam sie ze wasze wlosy sa zdrowe poniewaz macie zamkniete luski Do odbudowy wlosa najlepsze sa maski

Gość radka
Regeneracja włosów jest o dziwo trudna w wykonaniu. Ja wolałam skorzystać z pomocy specjalistów www.salonmagia.eu. Dla mnie jest najważniejszy dobry efekt, a taki udało się uzyskać :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Reggae albo nie jestes fryzjerka albo ktos ci glupot nagadal 1. wlos nie oddycha - wlos jest martwa tkanka, nie potrzebuje powietrza 2. zamkniete łuski = gladkie, lsniace wlosy. warto wlosy raz na jakis czas zakwasic w tym celu :) 3. nie ma czegos takiego jak regeneracja/naprawa wlosow nawet za pomoca najbardziej z******tej maski - kazda porawa stanu wynika z tego ze zniszczony wlos zostal "zaklejony" a luski domkniete. Jedwabie i silikony dobrze sobie z tym radza, wcale nke niszcza wlosow jesli ich nke naduzywamy - moga niszczyc jesli rozepchamy nimi wlos ;) 4. zniszczone wlosy nalezy po prostu obciac i dbac o to by wiedej wlosow nie doprowadzic do zlego stanu - o wlosytrzeba dbac zanim sie zniszcza :) 5. polecam zabiegi keratynowe, drogie, ale skuteczne w 90% przypadkow. poprawa kojdycji widoczna golym okiem i to na dluzej niz od mycia do mycia. 6. warto zaprzyjaznic sie z oliwa z oliwek - raz w tygodniu, na godzkne... pieknie wlosy blyszcza potem. mozna tez sprobowac zalaminowac wlosy domowymi sposobami