Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

kastracja kota

Polecane posty

Gość porzeczka1974
dokladnie!!nie wypuszczaj go na razie z domu!!! moze zlapac jakies chorobsko albo zakazenie sie wda. Koty wbrew pozorom sa bardzo delikatne. Moj 2 tyg. temu prawie by zdechl, bo mu sie siersc w zoladku nazbierala i nie umial jej wydalic.

Gość szybka.ekspertyza
a ja jutro idę z kotką. concordia - jakoś szczególnie zachowywały się twoje kocice po sterylizacji ? Zmieniło się jakoś ich zachowanie, czy coś ?

Gość porzeczka1974
mozesz dac np reczniki papierowe :) daj mu wode .- po narkozie suszy:) i nie martw sie, bedzie przymulony i apatyczna, ale dojdzie do siebie:)

Gość Ja tyzzzzzzzzzzz
mój Tolek ma 10 miechów, jest bardzo łagodnym przytulasem :)

no to mnie uspokoiliście ... myślałam ze nie znajdę sposobu... bardzo się boję o niego jeszcze mam takie wahanie czy na pewno mu to zrobić no ale to dla jego dobra...

Gość concordia
ja kupuje w aptece podkłady, takie z folią, wygodne.. moje kotki zabrałam po 1 godzinie w domu wyły, leżały na brzuszkach, próbowały wstać, chodzić i się zataczały po narkozie najlepiej je zostawić w kontenerku, to nie nabroja tak, zmieniły się, przytyły od wiosny, są milusińskie,

kot po kastracji bedzie dlugo spal.moze sie zdarzyc ze bedzie siusial pod siebie pod wplywem narkozy.przez 3 dni powinien byc w domu.trzega uwazac by nie rozgryzg nary po zabiegu.pierwsza dobe po zabiegu moze nie odczuwac glodu.kot po zabiegu powinien miec inna diete.sa specjalne karmy dla kotow po kastracji.a co do kuwety-by nauczyc kota siusiania do kuwety trzeba go tam wsadzic i jego pyszczkiem optrzec do kuwecie i granulacie by zaznaczyl teren i wiedzial ze to jest jego.powodzenia

Ja tyzzzzzzzzzzz a czy Twój kot przed kastracją zachowywał się tak samo jak po ? bo mój tak bardzo przytulaśny nie jest.. jedynie jak jest śpiący i kładzie się koło mnie na łózko w nocy to wtedy tak

Gość porzeczka1974
moja kotka po sterylizacji przestala nas atakowac, jest slodka i nie wypina zadka mojemu mezowi:):):):) wczesniej byla z tym masakra....chyba czula meskie feromony .bo jak miala swoje dni, to wiecznie siedziala mu na stopach ,ahahahahah a w nocy darla sie niemilosiernie:)

Gość szybka.ekspertyza
porzeczka - "chyba czuła męskie hormony ?" - moja kotka podstawiała zadek swojej siostrze...;)

Gość szybka.ekspertyza
prostuję - feromony ;)

ja kastrowalam kotke i kocura.po kastracji staly sie bardziej przytulne.wczesniej gryzly i syczaly ze zlosci

Gość porzeczka1974
to moze kotka miala inna orientacje sexualna???:):):)

Gość szybka.ekspertyza
hehehe - świat oszalał :):) Ale na szczęście to już wkrótce się skończy. Jutro jedna, pojutrze druga...;)

Gość porzeczka1974
ja tez mam parke....sa super i naprawde po tych zabiegach sa bardziej mile i lagodniejsze, choc czasem tak sie tluka miedzy soba, ze kleby siersci w powietrzu lataja:) pozdro dla wszystkich milosnikow kotow:)

Gość szybka.ekspertyza
...ja miałam mieć parkę, wyszło inaczej, ale są fajniutkie obie. a przy okazji - jak odrobaczacie koty ? Mi się nie udaje nakłonić ich do zjedzenia czegokolwiek z tym specyfikiem...?

Gość porzeczka1974
ja mam tabletki od weta, podaj jedna na pol roku, sproszkowana z woda zmieszana i w strzykawce:)

Gość concordia
dajemy do pyszczka przytrzymujemy kota i łyka

nic mnie tak w zyciu nie zaskoczylo, jak stan kota po kastracji, "zawracajna" dupa hehe jakby sie opił %% moj kot akurat nigdy nie wychodzil na dwór, wiec po kastracji tez nie, ale wcale sie nie uspokoil, choc slyszlama ze koty sie robia spokojne po kastracji, nic z tych rzeczy, skacze po firankach, po scianach, łapie śnieg przez szybę hehe