Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona jest spoko

iphone

Polecane posty

Gość ona jest spoko

czy iphony maja specjalnej wielkosci karty sim? bo probuje wlozyc zwykla sim ale nie wchodzi help

IPhone 4, 4S? Zdaje się, że oba mają Micro-Sim. Da się wyciąć ze zwykłej, ale lepiej zamówić za parę zł w salonie.

Gość ona jest spoko
a ile taka wymiana karty moze kosztowac?

Gość na microsima to
działa :D Specjalnie tak zrobili aby uzytkownicy iphonów nie zmieniali telefonu na innych producentów. Zaplacisz to dostaniesz w salonie taka mała, pod warunkiem ze to porządny salon

Gość na microsima to
jaka siec?? prepaid czy abonament???

to nie takie parę złotych , w erze chcieli 25 pln , a w innych sieciach ( nie w pl) zmieniają za darmo , Polacy są bogaci

Gość ona jest spoko
iphone 4, na karte , w orange , wlasnie do mnie przyszedl z allegro , ah:) moj pierwszy taki fajny telefon! :)

Gość ona jest spoko
dzieki, jutro podejde do orange :)

No wiadomo, że nie 5. Jak ktoś ma nowego Iphona, to chyba cene karty przeboleje. Miłośnicy Apple zwykle lubią płacić :P

Gość na microsima to
jak w orange to 25 zł, no chyba ze jakies wyjatki robią dla posiadaczy iphona:classic_cool:

może i przeboloeje , ale za co tyle kasy ? ta karta przecież tyle nie kosztuje i dlaczego w innych krajach zmieniają za darmo ?

Gość ona jest spoko
nie wierze ze wydalam tyle kasy na ten telefon :P ale co tam raz sie zyje! :D cudenko

Gość na microsima to
To tylko orange to zdziercy, ale użytkownicy orange sa do tej drożyzny przyzwyczajeni. jako ze orange to państwowa firma francuska to musi doić ludzi u nas. W playu czy w t mobile na karte za darmo by to bylo.

Gość ona jest spoko
a czy w t mobile jest mozliwosc wysylania smsow do wszystkich sieci z internetu? ktos moze sie orientuje?

Gość na microsima to
nigdzie takiego czegos nie ma nie liczac 30 smsow w orange z multiboxa

Gość ona jest spoko
no wlasnie wiec orange jednak moze wcale nie jest takie zle :P

Gość na microsima to
no to jest jakas zaleta ale i tak orange ma wiecej wad :P Jedynie czym sie wyróznia to zakladaniem simloków jako jedyna siec :classic_cool:

Gość dyrektore
a ja mam iphona nie na kartę:classic_cool:

Gość ech......................
Az musze napisać ZA CO TYLE KASY Cytując cie Za gówno z znakiem jabłuszka :) A ty bolejesz nad 25 pln za sim. Porządny tel to np desire z i wyżej. A apple to tyllllllllllllko marketing :) I za to tyle kasy. TO NAJWIĘKSZE BADZIEWIE JAKIE KIEDYKOLWIEK WYPRODUKOWANO. Gówno zawinięte w ładny papierek. Przykład dobrego tabletu http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=00CE3A2177ABA63564CDF6AE8CD837B3 A nie ipad.... Zawszę się dziwiłem czemu ludzie na to jabłko się nabierają... Ameryce się nie dziwiłem bo to głupki. Ale polakom... niemcom...

Galxy s nawet 6 razy tańsze i lepsze.... POWIEDZCIE MI DO KURWY NĘDZY CZEMU TAKIE GÓWNO KUPUJECIE ??? aplikacje płatne android = to samo i free. Po za tym obecnie na droid jest więcej. Gówniany zasięg. Badziewny plastik. Średnia bateria. BRZYDKI!!!!!!!!!!!! Czemu taka moda na te urządzenia. Najczęściej w dodatku białe. Nigdy tego nie zrozumie... Nawet taki ipad nie ma rysika w porównaniu do lenovo. Znacznie mniejszy czas na bateri, mniej portów mniej wszystkiego. Nigdy nie zrozumiem jak applowi udało się sprzedać takie gówno w papierku. W głowie mi się to nie mieści. Z 2 giej strony apple posiadają zazwyczaj blondynki i utrzymanki mężów.........hmmm

Stać mnie Mam desire z, x201t, tc4200 i obecnie zbieram na ten tablet który ci wysłałem. Ale na razie w usa nie będę przed świętami a tu nie ma. I każde z tych urządzeń jest lepsze niż kiedykolwiek wyprodukował APPLE. Po prostu nie rozumie kupowania tego typu. To tak jakby kupić pralkę i wydać na nią 10 tyś bo jest czerwona a nie biała. W dodatku ma tylko 1 tyś obrotów a nie 1500 np. Zużywa 100l wody i bierze 2 razy więcej prądu. No ale jest czerwona i ma narysowane jabłuszko.

no tak masz racje kobiety to jednak głupie cipy............ i chyba zostanę kawalerem.