Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z moją niestety tez się

Do pań - Problem, rozstałem sie ze swoją

Polecane posty

Głupio mi pisac na forum dla kobiet, ale może tóraś doradzi. Pokłóciłem sie ze swoją dziewczyną, chyba miała mnie już dość bo chciałem się z nią ciągle kochać. Ale naprawdę cholenie mi na niej zależy, bardzo ja kocham, po prostu od pewnego czasu nie umiałem jej z łóżka wypuścić ;/ śliczna jest. Na pewno trafi mi sie wiele wyzwisk, ale może jakas rada rozsądna też.

dzięki Joe :), polubiłem cię, teraz czuję się dwa razy silniejszy :)

Ja niestety chcę tylko tą jedną , romantykiem jestem :). Jest tutaj jakaś pani?

nic, będe jeszcze 20 minut. Masakra, nie chcę jej stracić :/ Szanuję ją bardzo :(

poczuła się potrzebna tylko do seksu-może porozmawiaj z nią?wytłumacz ?co Ty czujesz>czego pragniesz\i dlaczego a potem po prostu WYSŁUCHAJ JEJ POTRZEB..... powodzenia:)

no właśnie takie zdani już słyszałem :( ale własnie ja przez to, ze ja kocham, ciagle chce tylko z nia sie tego :). chociaż wcześniej az tak nie mialem ;/ może tio seiro ze mną problem ;/

Gość anetka9090
to walcz o nią jak kochasz! pokaż jej że nie tylko do seksu jest Ci potrzebna, tylko do życia, ze bez niej nie umiesz żyć

no widzisz a mój facet raz sie spuśi i ma mnie gdzieś :( i co ja mam sobie mysleć:) szczerze to lubie długoooooooo i dużo , widocznie niektórzy nie powinni być ze soba bo seks jest ważny. jak mamy inne poglady do lipa:(

to akurat wiem :) ale myślałem, że też tak chce, szcególnie rano. Nic wcześniej nie mówiła

Gość faciooo
"to walcz o nią jak kochasz! pokaż jej że nie tylko do seksu jest Ci potrzebna, tylko do życia, ze bez niej nie umiesz żyć" Taa, najlepiej idź do niej na kolanach i z kwiatami w ustach i błagaj o przebaczenie za to, że chciałeś z nią seks uprawiać.

hmm wiem, też patrzę praktyczni, ale jeśli to pomoże, to zrobię i to. Tylko , że kwaity szybko więdną, a chciałbym z nią dalej żyć.

facioo masz racje he he:) albo może w łóźku myślisz tylko o sobie i dlatego nie jest chętna. jeśli się nią dobrze zajmujesz to nie wiem o co chodzi. ranoo to każdemu facetowi się chce:) przynajmnie tak słyszałam i mój eks też tak miał :D

TO sie z nią morduj jak chcesz z nią być , i uprawiaj sex kiedy tylko ona chce

Gość faciooo
Słuchaj, dam Ci dobrą radę. Żadnych kwiatów, żadnego błagania, żadnego odzywania się do niej teraz! To ona powinna zatęsknić i poczuć co straciła. Zastanów się - to ona Cię zostawia, czyli to ona Cię nie chce. Nie masz jaj i chcesz ją prosić o zmianę decyzji? Chłopie, nie bądź pipką. Pokaż jej, że potrafisz dobrze funkcjonować bez jej fochów.

rano, widziiałem że jej też to się podoba :) przynajmniej przed pracą wyluzowana bardziej była. Hmm może, ale starałem się o nią dbać :). Zresztą od paru miesięcy dopeiro tam mam :/ nic będe musiał to rozwiązać ;/ może się uda. Nie chciałem jej urazić ;/

Gość faciooo
wera10023 - też lubię konkrety :)

do facio - wiem, też tak myśłałem jak ty, ale wymiękłem, dlatego teraż na babskim forum siedze;/ chciałęm poznać, co o tym sądzą. Ale chyba nic to nie da. tak, cyz tak, dzieki za radę :)

Gość faciooo
wera10023, a Ty co taka wesoła teraz? ;)

czemu wesoła ? hmmmmm :) bo ja poprostu czasem jestem wesoła wiesz he he:) nie znasz takich kobiet?? może juz wygineły i same zrzędy zostały:)

Gość faciooo
Hm, no wiesz, znam różne kobiety :) Ale dobrze, że nie jesteś zrzędą, masz u mnie plusa :)

ok ja spadam. Idźcie gruchać gdzieś indziej :) Masakrra, nie wiem w co się wpakowałem, i nie wiem czy się opanuje, ciągle mi się chce :/ Pozdrawiam

Gość faciooo
Ale co Ci się chce kolego?

ten, tego. A jak ona już tego nie lubi , to ciężkie czasy będą ;/

Gość faciooo
Do "ten tego" można przecież poznać inną kobietę. Życzę Ci takiej co będzie chciała często. A uwierz mi, takie istnieją :)