Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinderellla

Do mężczyzn - przeczytajcie

Polecane posty

Gość Cinderellla

Chcialam zdementowac w imieniu swoim , swoich przyjaciółek i wielu kobiet pogłoskę jakoby kobiety nie chciały prawiczkow i wolaly doświadczonych.... Oto co przeczytalam na tym forum: "nie od dziś wiadomo, że doświadczenie u facetów jest w cenie i kobiety ciągnie zdecydowanie bardziej do facetów z przeszłością" To bzdura!!! Ja jako dziewica, trzymajaca swoje dziewictwo dla tego jedynego nie chcialabym faceta ktory kolokiwalnie mówiąc "maczał badyla" w innych kobietach.... Oczywiscie istnieja kobiety ktorym typ Casanovy i ruchacza imponuje...Ale zapewniam was ze normalne dziewczyny wola juz prawiczka od puszczalskiej męskiej dziwki - także prawiczki ,głowa do góry! :)

Gość Cinderellla
up up

chyba żartujesz panienko....nie znasz ani prawiczków , ani doświadczonych więc Twoje zdanie jest na wyrost i nie ma podstaw - lecz pamiętaj , że doświadczony facet wie jak się za Ciebie zabrać, a laik to Cie tylko rozśmieszy....💤

Gość kokejną sprawą na
niekorzyść prawiczka jest to, że on sam często nie wie..czy czuje coś do kobiety czy to zwyczajne pragnienie "zamoczenia badyla:O"

"Ja jako dziewica, trzymajaca swoje dziewictwo dla tego jedynego nie chcialabym faceta ktory kolokiwalnie mówiąc "maczał badyla" w innych kobietach...." :D zabawne :D :D :D

Gość Cinderellla
revolver - skoro sama jestem niedoswiadczona to czemu prawiczek ma mnie rozsmieszyć? po prostu razem bedziemy odkrywac świat seksu...

Wypowiem sie we własnym imieniu: nie ma to dla mnie znaczenia, musi być to facet który szanuje kobiety i który ma temperament (ale potrafi nad nim zapanować)

Gość Cinderellla
do "kokejna sprawą na" - masz na myśli chyba jakiegos zdesperowanego prawiczka ,a nie normalnego...

Spotykałam sie kiedyś z prawiczkiem był słodko nieporadny, byłam niczym domina :D prawda jest jednak taka że rózni sa prawiczkowie koleżanka trafiła na tempermentenego prawiczka, który nie zachowywał sie jak prawiczek :)

Gość Cinderellla
fiku mikkku - moze ja oszukal? :D Choć oczywiscie jest mozliwe ze bylo tak jak piszesz ;)

Gość Cinderellla
założe się że co najmniej połowa dziewczyn wolałaby prawiczka od faceta z dużym przebiegiem, bo to przechodzony towar...no i to nie jest komfortowa sytuacja dla dziewczyny , bo taki facet bedzie (czesto podswiadomie) porownywal ja z poprzednimi kochankami ....

Gość Cinderellla
fiku mikuuu - sama stwierdzilas ze sa różne rodzaje prawiczków :) i nie kazdy juz w wieku 20-22 lat jest zdesperowany....

Gość Cinderellla
a co to ma do rzeczy ile mam lat? No ale dobra odpowiem - 20....

Gość Cinderellla
w zasadzie to jeszcze niecale 20...

Gość Cinderellla
fiku mikuu - w obecnych czasach niestety juz niekoniecznie....

jak by,m raz zamoczyl to nie bylbym prawiczkiem ale to wcale nie znaczy ze mialbym doswiadczenie pozatym mam malego i cienkiego wiec nawet mega doswiadczen ie nie uczyni mnie nigdy dobrym kochankiem

Gość Cinderellla
jakbys poczytala topiki na kafe to zauwazylas ze sporo facetow w wieku 20-22 lat żali sie ze sa jeszcze prawikami...

Gość Cinderellla
takze to nieprawda ze w tym wieku wiekszosc jest prawiczkami...

pozatym nawet jak wexmiesz prawiczka to przeciez moze sie razem z tobo uczyc i po czasie bedzie wiedzial o co chodzi chyba warto poczekac jak sie chce byc z kims cale zycie co innego jak sie szuka na jedna noc

Gość 18 l.
a ja chcialam powiedziec w tej sprawie, ze totalnie mnie to pierdoli czy ma doswiadczenie czy nie bo jak sie kogos kocha to to naprawde nie ma znaczenia... tylko wlasnie - istotny szczegol - zalezy czy mowimy o seksie dla samego seksu, zupelnie bez zobowiazan a dla dobrej zabawy czy o seksie wynikajacym z milosci? jest jeszcze jeden aspekt, na ktory warto zwrocic uwage.. Niestety "przechodzony towar" przenosi czesto rozne opryszczki, grzybice i wirusa raka szyjki macicy :/