Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx4

Duży problem

Polecane posty

Gość xxx4

Mam duży problem z moją sąsiadką ponieważ od jakiegoś czasu prosi mnie o pomoc w różnego pomoce a to przy komputerze, a to przy kinie domowym wiecznie jej coś tam nie chodzi. Nie wiem czy jest tak niekumata czy nie ale bardzo często gdy jestem u niej pręży swoim tyłkiem, zakłada obcisłe bluzki z dużym dekoltem itd. a dzisiaj w sms napisała wprost żebym przestał się zachowywać jak prawiczek tylko się z nią przespał. Mój problem nie polega na tym że nie chcę bo może i bym chciał bo to jest w sumie atrakcyjna brunetka ale nie wiem do czego to doprowadzi w ostateczności. Dodam że nie chcę się z nią wiązać na stałe, a taki sex bez zobowiązań nie za bardzo leży w mojej naturze. Nie oczekuję wielkich miłosnych odpowiedzi ale życiowych. dziekuję za wszystkie odpowiedzi.

Gość hjjhjh
ktoś pomoże?

Gość xxx4
Może jakieś Panie się wypowiedzą?

ewidentnie chce tylko sexu. przeciez po seksiku mozecie pogadac lub samo wyjdzie co i jak , wątpie że by chciała coś wiecej

Myslę, że gdyby chodziło jej o coś głębszego, to nie zaczynałaby od seksu,

xxx4 Przeleć ja, ale tak żeby nie było jej dobrze. Gwarantuję że więcej cię nie będzie napastowała :P

Gość wyindywidualizowany
No to masz problem! Ja takiego problemu szukam a Tobie sie sam pojawil ahh niektorzy zawsze z gorki inni pod.

Gość tdddddfghtt
zapros jakąs kolezanke do domu i niech ona to widzi-najlepiej blondynke jezeli ona czarna. Chyba ze pójdziesz na ekstrim i zaprosisz kolegę!!! i sie bedziecie przed wejsciem obejmowac!

Gość wariatxxl
co ty wymyślasz chłopie,jak prawiczek jakiś,chce się rznac i to wszystko,gdyby związku szukała to by inaczej to wyglądało,może trafił ci się dobry układ,sąsiadka do dymania pod nosem i to z wolną chata nic tylko urzywac :-)

jak cie to nieinteresuje napisz jej ze fajna z niej laska ale nie interesuje cie taki seks. a jak mas zochote na na co czekasz??? do dziela ;)

ja tak kieeedys mialam . umarlo0 to smiercia naturalna , po kilku latach ;) szczerze.... niepolecam .