Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka wydmuszka78

Czemu gość z ktorym gadam na gadu przysyła mi swoje zdjecie z innymi dziewczynam

Polecane posty

Gość muszka wydmuszka78

i...? Bo co? chce sie pochwalic?

Gość muszka wydmuszka78
albo powiedziec: popatrz jakie mam laski wiec spadaj na bambus.

Gość Bo jest po prostu
żałosny????

Gość wiedziałam że
a może chce wzbudzić w tobie zazdrość? Albo po prostu nie ma innych zdjęć xD Długo się znacie?

Gość muszka wydmuszka78
myslisz...?

Gość Polerujący granity Florian
bo cie kocha :D :P

Gość muszka wydmuszka78
wirtualnie miesiac 'sie znamy'. ma mnostwo innych zdjec. zazdrosc? normalnie ze mna niegada, bo nasza gadka sie nie klei :/

Gość moze nie ma takich na
ktorych jest sam? mezczyzni inaczej na to patrza. kobiety oceniaja czesto po ich przeszlosci po tym z kim byly i tym podobne wiec sadza ze sami tez tak beda oceniani i wyslaja z tymi ktore wydaja sie podnosic ich wartosc wizualna.

Gość muszka wydmuszka78
raczej ma mnostwo takich na ktorych jest sam. a wiecie dlaczego wysłał? zalosnie argumentujac: "Oh! nie ma już anonimowisci w internecie skoro ktos umieszcza moje zdjecie na jakims tam portalu" (cos w tym stylu) i wysyła mi to.Po cholere.

Gość wiedziałam że
a to są zdjęcia z jakiejś imprezy? Czy z pleneru ? Przytula kogoś? Obmacuje? Czy po prostu widać że to jego znajomi/e? A jak jest ubrany? Jak wygląda? Korzystnie? A może mu się wydaje że po tym miesiącu znajomości jesteś już jego dobrą kumpelą i można z tobą o wszystkim pogadać...Faceci są skomplikowani:/ Raz poszłam z nowo poznanym kolegą w liceum na gorącą czekoladę (zaprosił mnie) i on po tym jednym spotkaniu myślał, że z tego wyjdzie coś więcej :/

Gość muszka wydmuszka78
z imprezy, obejmuje jakies lasencje. fajnie ubrany wiec korzystnie wyglada. ale ja nikomu nie wysyłam swoich zdjec z imprez, wiec nie wiem o co chodziło w sumie. poza tym zauwazyłam ze coraz mniej gadamy, wiec to i tak padnie trupem.

Gość wytłumacze ci to jak
nauczyciel przygłupowi na korepetycjach. wysyła z lasencjami i jest w tym następujący podtekst "taka lasencja ze mną była więc jestem fajny i przystojny". daje ci do zrozumienia że jeśli się nim zainteresujesz to będzie dobry wybór :D gdyby mu na tobie nie zależało to wysłałby ci zdjęcie jak gary myje albo jak jest na kacu.

Gość muszka wydmuszka78
aha. to mialoby sens gdyby mu na rozmowach zalezalo, a mam wrazenie ze tak nie jest. Poza tym on mi sie kurde rzeczywiscie podoba (ale to nie ze wzgledu na to zdjecie) i widze ze jakos mi nie wychodzi pisanie z nim:/