Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelaaaaaaana

mam głupi przedmiot na studiach

Polecane posty

jeśli podstawy zarządzania są głupie, to ciekawe co powiesz o kolejnych przedmiotach typu zarządzanie kadrami, metody organizacji i zarządzania, zarządzanie finansami, zarządzania produkcją, zarządzania jakością itp :D:D:D Ja to wszystko miałem i różnie wspominam :D

Gość kapelaaaaaaana
Pisanna-ooo wieda o kulturze tzw WOK nienawidziwiłam w liceum :D kolejne gówno ,które mi zaśmiecało umysł ;) ... no niestety musimy przeboleć tą teorię,którą już po pół roku w dużym stopniu zapomina .

Gość kapelaaaaaaana
AgentT-różnie wspominasz ?:D to pewnie po latach też tak powiem .. nie wszystko będzie przyjemne,ale przeboleje ;) w tym semestrze baardzo dużo chorowałam w sumie dalej choruje antybiotyk za antybiotykiem ,ale juz w przyszlym semestrze dłuższy dzień,mam nadzieje,ze trochę zregeneruję siły i jazda ;) bede musiala przestań narzekać,ale chyba ten typ jakim ja jestem tak ma :D

niestety tak to na studiach wygląda,że zarządzanie i wszelkie związane z tym przedmioty to sama teoria - a baaardzo często nie przydatna. Jedyne konkretne rzeczy będą na matmie, statystyce, ekonometrii i badaniach operacyjnych :D

Gość kapelaaaaaaana
oo to chociaż tu mam pocieszenie z tą matematyką;)

to duże pocieszenie, heh. U mnie matma była przez dwa semestry, a u Ciebie już chyba tylko przez jeden. Jak mnie dopadły te wszystkie funkcje, pochodne i całki to wesoło było. No nic, życzę powodzenia, hej! ;)

Gość mylitllepony^^
ja na fizjoeterapii to mam co roku koncert debilnych przedmiotów filozofia- musielismy pisac eseje filozoficzne-porażka i jeden ochrona costam wlasnosci intelektualnej i ztreba bylo kuc cale prawo na temat np artystów:P kazda ustawe numer z dnia tego i tego...jak ktos uzyje ich melodii heheh to dopiero debilizm

Gość jovvvvvvvvvvvvvvvi
my ekonometrii nie będziemy mieć i badań operacyjnych tez nie, ja teraz bede miec badania marketingowe czyli znowu jakies pierdu pierdu ;d i np uwazam ze statystyka tez mi jest srednio do zycia potrzebna bo to tylko same wzory sa i jeszcze mam takie babki, ktore nawet nie potrafia tego logicznie wytlumaczyc, takze jak dla mnie lipa ;d