Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeeea.....!

czy jak kupie lodowke z allegro to kurier ja wniesie na pierwsze pietro?

Polecane posty

Kurier nie ma obowiązku wnoszenia do Twojego mieszkania lodówki, zresztą nawet gdyby chciał sam nie dałby rady :) My ten problem rozwiązujemy tak, że umawiamy kuriera na wieczór i mój mąż daje mu 50 zł i prosi o pomoc we wniesieniu np lodówki :) I tak, małym kosztem, mamy osobę do pomocy i nie musimy latać po sąsiadach i szukać chętnych. I jeszcze sienie zdarzyło żeby któryś kurier odmówił.

Gość a czy wiecie o tym ze kupujac
na allegro powyzej 1000zł płacić musicie podatek do US :O ja pierdziele !!!! juz o tym głosno !

Gość czytałam tez jak facet kupił
sypialnie UŻYWANĄ za ok 12 tys i ścignęli go i musiał zapłacić ! Jak w tym piweprzonym kraju mozna opodatkowac kolejny raz jakis towar?!?!?!

Gość Z Zniecierpliwiony
chca wykonczyc allegro tym sposobem, proste nie kupujcie tam tylko w sklepie, jaki problem macie? to mus tam byc zarejestrowanym i kupowac?

Gość eeeeeeeeeeeeeea.....!
ta pralka jest mniej niz 10 000 :classic_cool: poprosze brata by przyjechal i kaze kurierowi przyjechac kolo 19stej, o ile laskawie zadzwoni i spyta mnie wczesniej o ktorej ma przyjechac,a nie ze zadzwoni i powie ze wlasnie przyjechal jak to czassem robia............

Gość alre to KUPUJĄCY który PŁACI
ponad 1000 zł płaci jeszcze podatek ! KUPUJĄCY! a sprzedający to wiadomo !Kur de jak mozna żadac podatku od używanych rzeczy!:O Juz sie dobrali do allegro! dokąd zmierza ten kraj!