Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co mam myslec bo to

Doradzcie czy ze mna jest cos nie tak czy z nim?

Polecane posty

Jestem z facetm 3,5 roku mieszkalismy razem. Teraz od roku zyjemy na odleglosc. Ostatni raz on byl u mnie na swieta i sylwestra, z reguly przyjezdza co 2 tygodnie. Ostatni jego pobyt u mnie nie byl zbyt udany, jak to bywa w zwiazkach na odleglosc mielismy jakos gorsze dni. Teraz ma przyjechac w polowie lutego. I poinformowal mnie ze przyjezdza jego dwoch kolegow, ktorzy beda spali w hotelu bo jeden sie zeni niedlugo i chce tu kawalerski zrobic. Wiec sie wkurzylam bo dlugo go nie widzialam i myslalam ze spedzimy ten czas razem. A on zamierza przyjechac do mnie i w sobote isc sam na ten kawalerski. Nie uwazacie ze to troche nie fair. Przyjechac do kogos, po czym zostawic ta osobe sama w domu i pojsc z kolegami na impreze?

Gość pitulinka
Nie...bez przesady....to nie jest nie fair.

Chodzi o to ze nawet sie zapytal co tym sadze, tylko mnie poinformowal, ze idzie sobie na kawalerski. A naprawde miedzy nami oststnio nie bylo dobrze i myslalam ze jak teraz przyjedzie to spedzimy wiecej czasu razem zeby to naprawic.

Zgodzilybyscie sie na cos takiego? Nie widzisz swojego faceta ponad 1,5 miesiaca a on sobie w weekend sam na impreze idzie.

Malo tego, rozmawialam z nim o tym i mu powiedzialam ze to nie w porzadku i ze bede sie zle czula jak on przyjedzie i mnie zostawi sama w domu i sobie pojdzie sam z nimi na impreze. Przyznal mi racje powiedzial ze jakbym ja przyjechala do niego i tak zrobila to tez by sie wkurzyl. Po czym napisalam co teraz? Czy przyjezdza czy nie? A on sie przestal odzywac. od 3 dni sie nie odzywa wogole, nic nie odpisal...

Moze mi ktos cos doradzic? Naprawde nie wiem co mam juz myslec

nikt nie potrafi cos doradzic?

i w sobote isc sam na ten kawalerski." na kawalerski nie zabiera sie ze sobą kobiet !!!:)

Wiem ze sie nie zabiera, chodzi mi o to ze nie powienien zabierac do mnie ze soba kolegow tylko mogli zrobic kawalerski w innym terminie lub on do mnie mogl przyjechac w innym terminie.

to sa własnie minusy związków na odległośc Ja zawsze powtarzam że trzeba mieć mnóstwo samo determinacji i dużo tolerancji by tworzyc tego typu związki ... niech idzie na ten kawalerski a w niedzielę spotka się z tobą

Moglby sie ktos jeszcze wypowiedziec?

a jakiej wypowiedzi szukasz? co ma zawierać byś była usatysfakcjonowana?

Regres zgodzilabys sie na cos takiego? Nie wkurzylabys sie? Ja wiem ze zwiazek wymaga kompromisow, ale po pierwsze to ja mu zawsze ustepowalam, a po drugie, zgodzenie sie na to zeby poszedl to zaden kompromis. Zreszta nie wiem co teraz bo sie nie odzywa, nie sadzisz ze to dziecinne zachowanie z jego strony? Wiesz tym bardziej ze on ma urodziny akurat w ten weekend kiedy przyjezdza i mialam plany dla nas, a on nawet ze mna nie porozmawial co ja sadze o tym tylko mnie po prostu poinformowal.

dj sobie z nim pokój olał cię, widać, wogóle mu na Tobie nie zleży

Gość on tylko szuka
darmowego noclegu na głowie by stanął aby razem zamieszkać a nie na odległość, na 100% ma drugą babę bliżej siebie, a ty tylko z doskoku

Gość blood inside
Ja gdybym była Twoim facetem, to poszłabym na ten kawalerski ale niekoniecznie na cały, przecież może iść, potowarzyszyć kolegom i wrócić nie uchlawszy się jak świnia. Nie będzie go tylko parę godzin i następny dzień spędzicie razem, więc nic takiego się nie stanie :)

Nie sadze by kogos mial bo nie gnal by do mnie 800km jakby kogos mial na miejscu. Ale wiecie co nie rozumiem jednego, skoro przyznal mi racje to dlaczego teraz strzelil focha i sie nie odzywa?

Gość mieszaniec55
ja też żyłam z facetem na odległość. tylko że u nas było odwrotnie. ja wyjechałam i ja częściej do niego przyjeżdżałam. żylismy tak prawie 2 lata. na początku wszystko ok, ale później,jak przyjeżdżałam w swoje strony (czyli do niego) to zaczęło mi brakować spotkań ze znajomymi, rodziną, bo tylko on musiał się liczyć. zawsze miał pretensje że stawiam Go nma ostatnim miejscu, a prawda była taka, że tylko on się liczył, a nie potrafił tego docenić. pod konieć naszego związku było podobnie jak z Wami. jak miałam przyjechać planowałm spotkania z rodziną, czasem znajomymi a z nim na końcu. a to wszystko przez jego ciągłe pretensje. w końcu było tak, że wolałam nie przyjeżdżać i kłamać, że muszę być w pracy itp, niż siedzieć z nim i wysłuchiwać pretensji, które nie były prawdą :/

Blood insdie, jak ja bym byla nim to jesli by mi tak zalezalo na tym kawalerskim to tez bym najpierw zapytala druga strone o zdanie i wtedy pewnie bysmy sie dogadali bo nie naleze do osob konfliktowych, zeby robic problemy z niczego.

Mieszaniec 55, ale u mnie to nie sa jego rodzinne strony i nikogo poza mna tu nie zna.

Gość fioletowe irysy
Ja byłam w związku na odległość i na początku spotykaliśmy się raz w miesiącu albo i rzadziej i gdy wypadała impreza, na którą ja nie byłam zaproszona, to nie robiłam problemów. A teraz jesteśmy małżeństwem, więc chyba to nie były próby ucieczki przede mną? ;)

Gość dodadods
ze mną jest coś nie tak ale jeszcze nie wiem co to jest to tak bo nie to wiem ale jeszcze nie wiem co tak

Gość dodadods
niech jedzie na obóz kawalerski

Chyba za bardzo go rozpuscilam bo nigdy nie robilam zadnych problemow, zawsze mogl robic co chcial :( Ale nie odzywanie sie to troche przesada...

Uwazacie ze powinnam do niego napisac czy tez olac sprawe i tez sie nie odzywac?

Zalezy mi na nim, ale nie moge pozwolic zeby tak mna manipulowal.

Gość PITULINKA
Ty chyba masz problemy z psychika - jakie manipulowanie??? ciesz, ze ci wogole powiedzial, ze przyjezdza, bo mogl przyjechac z kumplami, dobrz sie zabawic i ci slowem nie pisnac...

Pitulinka, no faktycznie łaske mi wielka zrobil ze mnie poinformowal, bardzo milo z jego strony. Powinnam go teraz w stopy calowac.

Zalezy mi na nim, ale nie moge pozwolic zeby tak mna manipulowal." normalna to ty nie jestes :) Chłopak chce sie pobawic u kumpla na kawalerce a ta sobie wymysla ze jest manipulowana :)

Powinnam go teraz w stopy calowac" niekoniecznie ale możesz mu pożyczyć udanej zabawy :D