Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawena

Do Mam 6mc dzieciakow

Polecane posty

Jaki rozmiar ubranek kupujecie swoim pociechom I mniej wiecej ile waza Ja 74cm corka ok 7,500 Karmiona naturalnie+Jarzynowa+Tarte Owoce i na kolacje Kaszka ryzowa na Bebilonie

Gość powiat jasielski
Moja nosi 74, waży coś koło 7,5 kg (dawno nie ważyłam). Na razie, do końca 6go miesiąca, jedziemy tylko na moim mleku (choć teściowa się krzywi, że jeszcze nie rozszerzamy diety), czasami dostaje na noc kleik.

No ja zaczelam dokarmiac bo mialam dosc trajkotania ze moj pokarm nie wystarcza i ze dziecko tylko jest popmpowane woda z cycka.. akurat ja mialam dosc mojej mamy i dla swietego spokoju zaczelam rozszerzac diete w 5mc;) No to wlasciwie maja takie same gabaryty:)

Gość adela_89
mój synek też nosi rozmiar 74, i waży 8,300kg :)

Gość adela_89
zapomniałam dodać: 4 miesiące był na cycu, ale potem mleko samo zaczęło mi zanikać, więc zaczęłam go dokarmiać butelką. w tej chwili je już warzywa, owoce, kaszkę manną i pomału zaczęłam podawać mu mięso. a między posiłkami pije przegotowaną wodę, lub czasem sok gerbera z jabłek i grudzek.

Gość surykatka1
moja jeszcze nie skonczyla 6 miesiecy, zakladam jej 68-74 a jk wazy dowiem sie jutro, tez sobie wzielam za cel nie dawania jej niczego poza piersia do konca 6 miesiaca, ale na dniach gluten wprowadzam wiec kaszka idzie w ruch, tesciowa tez od 5 miesiaca czai sie na dokarminie ale mnie nic nie ruszy