Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitkaup

Narzeczony chce jechać na 6 dni przed ślubem na narty.

Polecane posty

Gość fitkaup
Strzałka-no właśnie.Wczoraj były przepychanki smssowe. W domu chęć rozmowy z obu stron,która spełzła na niczym,bo Narezczony,jak zwykle nie umie spokojnie rozmawiać,tylko od razu wrzeszczy...

Gość strzałka :)
no to może wykup sobie 4 dniowy karnet do spa - a co będziesz za niego załatwiać, też się zrelaksuj ;)

a wśród tych wrzasków powiedział coś sensownego? czy tylko jak 5latek - BO CHCE I JUŻ?

Gość fitkaup
Strzałka-dzięki za radę :) Wiesz,mam teraz taki nerwowy mętlik w głowie,że chyba,jak emocje opadną,to dopiero będę działać. Od rana się nie odzywa. Ani smsa ani teelfonu. Nic...

Gość fitkaup
Powiedział,że z tego nei zrezygnuje i już i że takie wyjazdy będą. ja w międzyczasie powiedziałam,że ma lajtowe podejście. Na co on w nerwach: I dalej takie będę miał!

Ale jak on może nie rozumieć, że Ty nie masz nic do wyjazdów ogólnie, tylko do wyjazdu przed samym ślubem, kiedy powinniście jeszcze pozamykać pewne sprawy... Eh, mówię Ci - jak on taki zawzięty to ja bym się wybrała do tego spa się zrelaksować, a co!

żeby potem jak coś nie będzie załatwione to nie miał pretensji, że przecież mialaś czas jak go nie było!

Ja bym przełożyła ślub i poważnie zastanowiła się, czy wiązać się z facetem. Wyjazd na narty to tylko wierzchołek góry lodowej. Autorko, po ślubie będzie jeszcze gorzej. Zastanów się czy chcesz dla siebie takiego życia.

to jego ostatni kawalerski wypad i szansa na bzyknięcie jakiejś panny :classic_cool:🖐️ albo ewakuuje się przez Alpy i ucieknie :D