Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sleepless_eyes

Stosunek przerywany.

Polecane posty

Gość Sleepless_eyes

Witam wszystkie forumowiczki. Mam pytanie związane z moim ogromnym lękiem. Otóż - 25 dni temu współżyłam z chłopakiem, był to stosunek przerywany bez zabezpieczenia. Prawdopodobnie były to moje dni niepłodne, ponieważ dzień po stosunku dostałam okres, jednak był trochę krótszy niż zwykle. Po okresie zaczęły boleć mnie jajniki, więc udałam się do ginekologa zapytać jaka może być tego przyczyna. Ginekolog powiedział, że wszystko jest w porządku i przepisał mi tylko furagin na zapalenie pęcherza,które wtedy miałam. Dzisiaj jest 24 dzień cyklu, niebawem powinna pojawić się miesiączka, ale piersi nie bolą mnie tak jak zwykle przed owulacją, ale nastąpił brak śluzu. Dodam, że od 5 dni biorę antybiotyk i miałam ostatnio wiele stresów związanych z egzaminami. A moim problemem jest głównie to, że panicznie boję się tego, że tej miesiączki nie dostanę i że jednak mogę być w ciąży. 12 dni po stosunku robiłam test i wyszedł negatywny. Czy jest możliwość, że zaszłam w ciążę? Czy można ją wykluczyć? Pozdrawiam serdecznie.

Gość czarnezwierzątko
hej. ja od prawie 4 lat, czyli odkąd zaczęłam współżycie, kocham się bez zabezpieczenia nawet do tygodnia przed spowdziewanym okresem... i nigdy mnie to nie zawiodło :) oczywiscie pare razy cykl trochę sie wydłuzyl i tez balam sie, ze wpadłam, ale piersi i brzuch nieraz zaczynają mnie bolec juz nawet tydzien przed okresem a nieraz tylko dzien przed albo juz w tym samym dniu co mam dostac, takze tym raczej nie sugeruj sie. no i nie martw sie na zapas, pozdrawiam ;)

Gość modły też tu nie pomogą
powinniście się bać i to mocno,stosunek przerywany nie jest formą zapobiegania ciąży,wpadka pewna,czekać tylko kiedy.........

Gość hahahahahahihihihhahahahaha
Ja około 5 lat uprawiam seks przerywany i też mi się niekiedy spóźnia okres, ale póki co żadnej niespodzianki nie było :), nie martw się, wyluzuj a okres się pojawi :)

Gość to pewno, juz tak oziębłą suką
jesteś , jak ciepłe piwo.