Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanówmy Się

Co sądzicie o związku Jacka borcucha z Olgą Frycz i o innych tego typu związkach

Polecane posty

Gość Zastanówmy Się

Czy to oburzające, że ktoś po ślubie poznaje inną miłość i zostawia współmałżonka? Czy to normalne?

historia jakich wiele ... Gdyby poznał Frycz po rozstaniu z żoną to daj im Boże, niech sobie żyją. Nie podoba mi sie, że gówniara wpakowała się między wódkę a zakąskię, w sytuacji, gdzie Borcuch ciągle był z żoną.

Gość Zastanówmy Się
No właśnie, mnie nigdy coś takiego nie spotkało, jeszcze nie miałam męża, ale tak strasznie mnie to zbulwersowało, że gdybym ją spotkała na ulicy to by w gębę dostała...

Gość bhjbvhjbtwrvrt
co cie kurwa obchodza czyjes zwiazki?:o

Gość Zastanówmy Się
a Ty nie rozumiesz poprzedniku, że to nie jest pytanie o konkretny związek, sytuacje tylko o ogolne zasady i zdanie innych ludzi o takich sytuacjach. Chce sie dowiedziec jak myslą inni.

Gość sądzę ze to
normalne. sama jestem w takim związku od 2 lat i bierzemy ślub. może i mnie zostawi, może nie- nie wiadomo.

Gość gość
Uważam, że najpierw należy zakończyć poprzedni związek, a dopiero potem zaczynać coś nowego. W tym konkretnym przypadku najbardziej bulwersowało mnie publiczne ,,bywanie" z kochanką, gdy wiadomo, że w domu jest żona.

Gość gość
A mnie bulwersowalo ze zona tak zaniedbala swoje malzenstwo ze maz tak szybko kochanke znalazl. Albo zaciagnela go na sile do oltarza.

Gość gość
Zastanówmy Się 2012.02.08 No właśnie, mnie nigdy coś takiego nie spotkało, jeszcze nie miałam męża, ale tak strasznie mnie to zbulwersowało, że gdybym ją spotkała na ulicy to by w gębę dostała... X X Wierze. Ona jest tak ladna, zgrabna i ponetna ze wiele kobiet jej chetnie w gebe da