Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja669

prosze o radę

Polecane posty

Mógłby mi ktos polecic dobry i nie za drogi (do 30zł)szampon przeciw łupieżowy.Działający na łupież suchy jak i tłusty.Trudno mi określic jaki ja mam łupież...Z góry dziękuję)

Gość Luna_31
Kup sobie normlany szamopn a do tego olejek herbaciany i cynmonowy dodwaj po kilka kropel do szamponu. Ja przstetowałam szampony przciwłupizowe tanie i drogie ale tak jak wyzej wymienione olejki nie zadziałał zaden.

Dzięki za odp. A po jakim czasie będzie widac poprawę?u mnie pojawił sie dodatkowo problem wypadających włosów i stały się łamliwe .Po każdym czesaniu w wannie widzę kawałki włosów.Nie wiem co się dzieję.

Gość Luna_31
Mialam to samo. Jednak ja jeszcze zmieniłam sposób odżywinia, zaczłeam jesc wiecej warzy i owoców i zmniejszyłam jedznie naibału poczym poprwa była ogromna, a jak dołaczyłam olejki to pozbyłam sie problemu całkowicie. Pamietam ze po dwóch takich myciach juz było lepiej.

No właśnie gdy przestałam kontrolować co jem to zaczeły sie problemy z włosami u mnie.Widocznie racja że odżywianie ma bardzo duzy wpływ na stan włosów.Dzięki -)dostosuje się do Twojej rady.A nóż będzie poprawa i u mnie też

jeszcze jedna prośba .Czy mogłabyś mi napisać jaki szampon używasz?

Domowe i sprawdzone sposoby na łupież znajdziesz na tipach na stronie - http://goo.gl/ZyuaS. Z tego wszystkiego polecam najbardziej mieszankę olejku z drzewa sandałowego z sokiem z cytryny

Gość Luna_31
Ja używam akurat rumiankowego na zmianę z pokrzywowym i do tego ilka kroplek tego co napisałam. Miałam olejek cutrynowy ale mnie bardzo podranział.

Gość Luna_31
akurta w tym artykule pisz o olejku herbaicnym :P a olej kokosowy tez jest dobry na zniszczone wlosy, świetnie się sparwadza bo wnika w głaab włsoa a inne oleje oblepiaja go tylko z zwenatrz. Powodzenia w alce z łupieżem i pozdrowionka :D