Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazzieee

2 astrologiczne barany w zwiazku---czy to sie moze udac

Polecane posty

Gość jazzieee

...obydwoje jestesmy baranami..na dodatek urodzonymi w tym samym dniu i miesiacu.......obydwoje chcemy rzadzic....nasza znajomosc dopiero sie rozwija a ja juz sie martwie ze nie damy rady pogodzic naszych dowodczych zapędow..prosze o opinie osob ktore interesuja sie astrologia i horoskopami...

Gość nie wierze w horoskopy
maz i ja jestesmy baranami, nie mamy w dodatku przywódczych cech, jestsmy oboje lagodni ( jak to baranki). Wyluzuj.

Gość o co tu chodzi
no i będzie stado baranów...... ;) :)

Gość dussa
jezeli jestescie urodzeni w tym samym dniu i miesiacu to macie koniunkcje slonc - to bardzo dobry aspekt. co do innych aspektow to trzeba jeszcze znac rok i godzine urodzenia. ale zwiazek dwojki baranow wcale nie musi byc skazany na porazke, polozenie slonca w danym znaku jeszcze niczego nie determinuje, moga byc dwa barany o bardzo roznych, wrecz skrajnych cechach.

Gość jazzieee
dussa..dzieki wielkie,,,,,,,,,,,,,obydwoje jestesmy bardzo przywodczy......uparci....i konfliktowi.........staram sie powstrzymywac ale...czy mozna tak cale zycie...........ja urodzilam sie rano on wieczorem .......jestem starsza o 2 lata

Gość jazzieee
dussa ja 9.04.1981 on 2 lata mlodszy

Gość nooooooooookia55
ojj nie chcę Cie martwić autorko, ale Twój związek może się rozlecieć bardzo szybko. Koleżanka baran też poznała faeta barana, wybuchła wielka miłość, sex praktycznie od razu , namiętność itp, a potem to prysło jak bańka mydlana, nagle. .. tzn z jego strony, bo ona ciągle o nim myślała. Ale nawet jakby byli ze sobą, to by się pozabijali... Dla Ciebie odpowiedni jest Lew, Strzelec, Bliźnięta, Wodnik.

Gość gośćuhgfhyyn
Jeżeli szukasz miłości dzięki astrologii i numerologii to ten portal jest dla Ciebie. Już teraz możesz znaleźć najlepsze połącznie z inną osobą kierując się astrologią - wystarczy, że zarejestrujesz tutaj swoje konto. Ty decydujesz o wszystkim - czyli jakie dane ze swojego horoskopu natalnego chcesz udostępnić innym. Znajdź miłość, przyjaźń lub powymieniaj doświadczenia z innymi ludzmi. http://Astro-Dating.net