Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjopathist

Ankieta seksualistyczna

Polecane posty

Gość socjopathist

Prosze o szczere odpowiedzi. Dziękuje. 1.Twoja płeć 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} 4.Wiek inicjacji seksualnej 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później?

Gość socjopathist
ludzie naprawde potrzebna jest mi ta ankieta nie pytam od tak sobie...

Gość socjopathist
podnosze topic

Gość Fayard
Tu jest pełno dziewic i prawiczków, więc Ci nie pomożemy.

Gość korzystając z anonimowości...
1.kobieta 2. ok. 2 mln mieszkańców plus przyjezdni 3.wyższe - biologia 4.24 5. miłość/zauroczenie (w związku) 6.może odrobinę później, ale nie dużo i raczej z tym samym facetem (chociaż jest już moim byłym)

Gość socjopathist
dziekuje serdecznie za wypowiedź i proszę o kolejne...

1. kobieta 2. około miliona 3.wyższe - dziennikarstwo 4.21 5.miłość 6.może nieco później, z tym samym facetem, choć nie jesteśmy razem...

Gość dhdh
1.Twoja płeć - K 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz - 500 000 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} - filozofia 4.Wiek inicjacji seksualnej - 25 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz - bo mialam ochote :) 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później? - nie

czekam na wypowiedzi ble ble,Loosera i Darkera :)

Gość wwwaaaaa
jasne, ankieta :O komus sie nudzi, a wy to łykacie

I co z tego? Z braku laku można sobie popisać...ja tez jestem ciekawa

Gość Socjopathist
do wwwaaaa - toż to oszczerstwo!

ja tam lubię, nic nie tracę:) chętnie poczytam, jak miały inne kobietki:) sama bym zapytała, co dalej, jak się ich życie seksualne potoczyło:)

chętnie ci odpowiem, jedno wiem na pewno by mieć świetny seks muszę być emocjonalnie zaangażowana, wtedy mogę sie otworzyć i eksperymentować, akcje na jedna noc sa nie dla mnie

Gość chujwmwdupy
1.Twoja płeć 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} 4.Wiek inicjacji seksualnej 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później? 1. facet 2. łódź.. nie wiem ile ma mieszkanców 3. średnie (po maturze) 4. 19 lat 5. jak to kurwa powód? to chyba oczwysite.. chciałem w koncu poruchac 6. moj pierwszy raz byl idalny i za nic na swiecie nie chcial bym go zmienic :)

Ja mam podobnie, chociaż miałam taki okres w życiu, krótko po rozstaniu, że spróbowałam krótkich romansów bez zobowiązań. Tym bardziej wiem, że to nie dla mnie, że niewiele ma wspólnego z prawdziwym, dobrym seksem.

Gość 102938384756!
1.Twoja płeć - kobieta 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz - ok. 700 tys. mieszkańców 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} - wyższe ekonomiczne 4.Wiek inicjacji seksualnej - jeszcze przede mną :P 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz - n.d. 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później? - n.d.

Prosze o szczere odpowiedzi. Dziękuje. 1.Twoja płeć Kobieta 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz- duże największe w pl 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} Biologia UW 4.Wiek inicjacji seksualnej !5 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz :ciekawosć 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później? TAK, poczekałabym na miłosć....

Gość anonimowooo
1 kobieta 2 kolo 400 tys 3 licencjat 4 przed 5 - 6 -

Gość Socjopathist
może jacyś faceci sie wypowiedzą ,bo do tej pory zrobił to tylko jeden...

Gość Socjopathist
podnosze topic....

Gość lalalajlalalaj
1.facet 2. wies/ teraz duze miasto 3.wyzsze, techniczne 4.niestety to przede mną 5. powod dla ktorego sie jeszcze NIE zdecydowalem - czekam na wyjatkową dziewczyne, nigdy nie chcialem z pierwsza lepszą, labadziarą dyskotekową 6.troche szkoda kilku okazji, bylem zbyt niesmialy chyba

Gość ankietowa
1.Twoja płeć- kobieta 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz- 40 000 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów}-średnie 4.Wiek inicjacji seksualnej-19 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz- miłość, zauroczenie 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później?- tak z kim innym

Gość Socjopathist
dziękuje bardzo i prosze o wiecej :)

Gość juleczka145
1.Twoja płeć -k 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz- OK 500 osób 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów}- niepełne wyższe, obrona w czerwcu (pedagogika) 4.Wiek inicjacji seksualnej- 29,5 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz-z ciekawości ale z osobą, której nie zamieniłabym na nikogo innego, dziś jesteśmy razem i planujemy się pobrać 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później- niczego bym nie zmieniła, chociaż może miejsce, w którym się to odbyło, bo tamto było mało romantyczne :)

Gość anioleczek ...
1 KOBIETA 2. 100.000 3.WYZSZE ADMINISTRACJA 4.DZISWICE SA BRZYDKIE I WSTYD BYC NIA 5. BYLO NIEZIEMSKO

Gość anioleczek ...
ZAPIMNIALAM O WIEKU 16 LAT PIERWSZY RAZ

Gość facet2000000
1. Facet 2. 300 tysi 3. Srednie 4. 31 lat 5. Nie chcialem jezdzic tylko na recznym 6. To byl moj pierwszy raz ale z kobieta. O 25 lat starsza mniam te Jen pomarszczone cialko

Gość werkaa
Up up