Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjopathist

Ankieta seksualistyczna

Polecane posty

Gość domisska
1. Kobieta. 2. Mlion okolo 3. Wyzsze. TIR 4. 17 5. Uwazalam ZE dziewice SA brzydkie nosza okulary nie ja dobrego gustu i nie interesuja sie moda. 5. Bylo duzo pozycji i wyzsza matematyka. Bo 1 + 1 = 69

1.Twoja płeć -k 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz- OK 600 osób 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów}- licencjat, pedagogika resocjalizacyjna 4.Wiek inicjacji seksualnej- 17 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz- bylam bardzo zachana, troche ciekawosc 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później - obdyłby sie na pewno pózniej, z kims innym.

Gość doremifasola
chcialbym ay wypowiedzial sie prawiczek bez wiary

Gość czlowiek z przyszlosci, mowi
malutka brunetka, panna w opisie to TY? jesli tak, to podobasz mi sie i mam ochote Cie poznac

Gość hbjkh
1. kobieta 2. 15.000 mieszkancow 3. wyzsze filologia 4. 19 lat 5. milosc 6. byloby tak samo

Gość peligrami
1.Twoja płeć- kobieta 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz- 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} 4.Wiek inicjacji seksualnej- 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz- 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później?- 1.Twoja płeć- mezczyzna 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz- ni to wieś ni to miasto 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} - po gimnazjum 4.Wiek inicjacji seksualnej- 28 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz- bolało mnie to, ze kazdy rucha a ja nie 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później?- chyba tak.. w koncu pierwszy raz z dziwką nie najlepiej swiadczy

Gość kroszek.29
1.Twoja płeć - kobieta 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz - ok. 50 tys 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} - wyższe, marketing 4.Wiek inicjacji seksualnej - niecałe 17 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz - ciekawość. Czysta ciekawość. Nawet nie pożądanie czy wielka miłość, ale ciekawość (zawsze miałąm wysoki temperament i byłam ciekawska) 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później? - trudno powiedzieć. Ten pierwszy raz nie ma dla mnie żadnego znaczenia, więc obojętne z kim był. Na serio. Dla mnie liczy się to, co teraz

Gość Un homme fatal ;)
ofermo prawie sprowokowałeś mnie do tego abym wyznał Ci kiedy umoczyłem :D ponizej pewnego poziomu chamstwa chyba już nie reaguje,musisz się bardziej postarać (zbyt mało "kurew",ten "skurwiel"też taki na odczepnego ,o "ruchaniu"tyle co kot napłakał ,zostali jeszcze "Żydzi","frustraci" i wszechobecna "kupa"(w wersji saute)

Gość marcelline
1.Twoja płeć 2. Wielkość miasta/wsi z której pochodzisz 3.Wykształcenie {jesli wyższe to podać kierunek studiów} 4.Wiek inicjacji seksualnej 5. Powód dla ktorego zdecydowales/zdecydowalas sie na ten pierwszy raz 6.Czy jeśli mógłbyś/mogłabyś cofnąć czas to twój pierwszy raz wyglądałby inaczej/ odbył się z kims innym/ odbył się później? 1. Kobieta. 2 50 tys. mieszkańców. 3. Wyższe - mgr - filologia romańska. 4. 20 lat. 5. Presja (wewnętrzna), by to wreszcie zrobić. 6. Zdecydowanie tak - z kim innym. Związek był KOMPLETNĄ pomyłką.

Gość Socjopathist
podnosze topic ,czekajac na kolejne wypowiedzi ;)

Gość ffhyjyukuyr
1. kobieta 2. 300000 tys. 3.narazie jeszcze nie pelne srednie poniewaz sie ucze 4.14 5. ciekawosc jak to ejst 6.odbyłby sie napewno z kim innym, w innym miejscu inaczej. itp