Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa bo nigdzie nie ma pracyyy

zobaczcie co mi odpisala kobieta ktora szukala pomocy domowej brak slow

Polecane posty

chcialam rzucic studia i jechac za granice do pracy, no i znalazlam fajne ogloszenie tylko, ze bylo zaznaczone, ze szukaja starszej kobiety no ale napisalam mimo, ze mam 22 lata czy bycie strasza kobieta jest warunkiem koniecznym ;) to mi odpisala : Witam, Zdecydowanie starsza Pani. Nie sadze, zeby dlugoterminowa opieka nad dziecmi 4 lata i pomoc w prowadzeniu domu byla atrakcyjnym szczeblem kariery dla mlodej wyksztalconej osoby. pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniu pracy, Alina Przeciez mloda osoba jest bardziej dynamiczna i w ogole lepiej by sobie poradzila z obowiazkami niz jakas starsza obolała dewotwa :(

Gość nooooooooookia55
ma rację ta babka, na pewno nie wysiedziałabyś tam 4 lata :) poszukaj najkpierw pracy na 3 miesiace

Gość nie wiem o co ci chodzi
chce strsza ,wiec ci odmowila , normalne. Starsza moze miec wieksze doswiadczenie i byc taka,,babcia-nianka,,dla dzieci . 22 dziewczyna malo wie o dzieciach . Ma taki wymog i tyle .

ale w jakim celu w swoim poscie obrażasz starsze kobiety nazywając je starymi dewotami ? w celu takim że sa konkurentkami do pracy ? juz po twojej wypowiedzi widać że nie nadajesz sie i nie dorosłaś do współzycia z ludźmi i praca nad domem

Gość opanuj sie dziewcze
nie dziwię się jej, 22latka ma gówno w głowie.

Gość To że wkleiłaś tutaj ten mail
świadczy tylko o Tobie. Brak słów. Kobieta ci odmówiła, i zrobiła to KULTURALNIE, a Ty jej wiadomość pokazujesz nie wiadomo po co na forum.

Dlatego tak twierdze, ze juz taka jedna pożal sie Boże "babcio-niania" opiekowala sie dziecmi mojej siostry. Ta opieka wygladala tak, ze "babcia" przesiedziala przed tv wiekszosc czasu, i nie raz zdarzylo sie, ze uciela sobie drzemke i dopiero budzil ja dzwonek do drzwi mojej siostry wracajace z pracy a dziecko z kupą w pampersie od rana :( I to nie jest pojedynczy przypadek

I wiadome jest to, ze taka kobieta chce tylko przesiedziec ten czas z dzieckiem zamiast zorganizowac jakos aktywnie czas

Gość mysle ze......
ma racje kobita... chcialabys zmarnowac mlodosc piorac komus przez 4 lata gacie i nianczac mu dzieci? lepiej sie wyksztalcic, albo znalezc prace ktora bedzie sensowna pozycja w CV zreszta malolatom to nigdy nie wiadomo co odbije... znudzi jej sie praca i odejdzie, znajdzie cos lepszego... albo pozna faceta i bedzie go sprowadzala do domu albo co gorsza - uwiedzie meza

Gość prawidlowo odpisala
nikt tu nie ma na myśli na pewno babci okolo 60stki. Chociaz i takie kobiety sa naprawde obrotne. Mysle, ze 40-50 letnia kobieta bylaby tu najodpowiedniejsza i na pewno kobieta w tym wieku nie jest stara dewota. Ale najczesciej ma juz odchowane dzieci i moze poswiecic sie takiej pracy. Po za tym doswiadczenie. Gotowanie, pyszne obiadki. Co taka 22 latka moze zaoferowac? Po za tym w niedlugim czasie sama pewnie wyjdziesz za maz, zajdziesz w ciaze i nie bedziesz miala czasu poswiecic czasu tej rodzinie. W takim wypadku nie dostaniesz macierzynskiego. Takze nie dziwie sie. Sama wolalabym by moim dzieckiem zajmowala sie osoba, ktora te dzieci sama odchowala, a nie osoba, ktora ledwo sama wkroczyla w doroslosc.

Może i masz rację, ale chyba pracodawca lepiej wie jak sobie wyobraża nianię dla swojego dziecka i dlatego uważam że nie ma tu miejsca na przekonywanie i dyskusje. Ktoś chce starszą panią i tyle, widocznie uważa że tak będzie dla dziecka lepiej.

Gość twoja truskaweczka xs
boi się że jak jesteś młoda do będą się do ciebie przystawiać faceci z jej rodziny