Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiguggigugu

co sadzicie o abonamencie radiowo telewizyjnym?

Polecane posty

Gość uiguggigugu

oplacacie?chcecie?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie opłacamy

Gość TXt84r
ja się pytam : dlaczego każą nam płacić za bezpłatną telewizję?

Gość uiguggigugu
i dlaczego mam placic za programy ktorych nie bede ogladac. a 31 lipca chyba maja cakiem odbior wylaczy tej zwyklej tv

Gość uiguggigugu
.

Gość fgsdsds
nie płace i nei bede pałcic wystarczy ze opąłcam CYFROWY POLSAT niech sie oni z nimi rozliczaja dlaczego mam płacic 2 razy za to samo???????????????????

"Komisja Europejska poinformowała, że pobieranie abonamentu radiowo-telewizyjnego przez publiczną Telewizję Polską stoi w sprzeczności z prawem europejskim. Oświadczenie takie przekazała Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji oraz Ministerstwu Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Zaznaczyła w nim, że dalsze, nieuzasadnione łamanie przepisów może mieć poważne konsekwencje. Do tego stopnia, że KE może nakazać KRRiT zwrot wszystkich środków pozyskanych z abonamentu. Choć z roku na rok wpływy TVP w tym zakresie maleją, w ubiegłym roku przynisły aż 550 mln zł."

Gość smutna jakaś
Inne stacje żyją z reklam i całkiem dobrze na tym wychodzą. Nie chcę płacić

Gość uiguggigugu
no my mielismy polsat ale zrezygnowalismy bo raz ze nikt nie ogladal wiec pieniadze szly w bloto a dwa ze mamy neta i z niego korzystamy i w zupelnosci nam wystarczaja te 5 programow ktore mamy i nie bedziemy tego tez placic niedlugo za sluchanie radia tez trzeba bedzie

Gość ja sądzę to samo co Tusk
"Abonament radiowo-telewizyjny jest archaicznym sposobem finansowania mediów publicznych, haraczem ściąganym z ludzi; dlatego rząd będzie zabiegał o poparcie prezydenta i opozycji dla jego zniesienia - zapowiedział premier Donald Tusk na wtorkowej konferencji prasowej. " http://www.wprost.pl/ar/128832/Tusk-abonament-rtv-to-haracz/

Gość Yachu Chrystman
Nigdy, mam telewizję internetową przez liveboxa za to płacę i nie zamierzam drugi raz.

Ja nie płacę abonamentu bo jakość programowa jest dla mnie nieciekawa. Za powtórki nie będę płacił