Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xiniax

moja mama ma raka piersi a sie nie leczy

Polecane posty

Gość xiniax

witam chcialambym sie zapytac o to ile lat sie zyje z rakiem piersi.Moja mama ma guza wielkosci 10 na 15cm wiec jest olbrzymi,piers juz sie rozwala od okolo roku,ciagle leci ropa z krwia.Od tygodnia moja mama ma niedowlad lewej reki na palcach a dokladniej na poduszkach zrobily sie tam stwrdnienia.Moja mam nie chce sie leczyc i niema opcji by poszla do szpitala zrobila tylko mammografie co wykazalo ze to guz i jakiej wiekosci dalszemu leczeniu sie nie poddala poniewaz wiaze sie to z pobytem w szpitalu a ona strasznie sie boi.Jezeli sa jakies osoby co wiedza ile sie zyje z rakiem,jakie moga byc dalsze skutki nieleczenia prosze o pomoc.

Gość fksnbk;sb
tego chyba nikt nie jest w stanie Ci powiedzieć ile się żyje z rakiem, to zależy od wielu czynników, np czy są już przezrzuty, guz Twojej mamy jest bardzo duży, powinna zrobić chociaż tomografię komputerową, to nie wymaga hspitalizacji tylko normalnie pojedzie i ją zbadają, potrzebne jej skierowanie od onkologa

Gość agwawawa
przeżuty do kregosłupa(mama nie bedzie mogła chodzic) kosci watroby mózgu Wiesz,moja mama po wykryciu raka piersi zyla 2 lata.leczyła sie.była chemia ,radioterapia.masektomia tez.i ogromne bole Twoja mama musi isc do onkologa. wspolczuje

Gość Nic strasznego
Nie wiem ale współczuje.

Gość xiniax
Chodzi wlasnie o to ze moja mama wie ze juz leczenie nie pomoze a jak zaczna teraz grzebac to tylko przyspieszy chorobe,boje sie tylko ze bedzie cierpiala:(

Gość jolineee
z twgo co piszesz to juz bardzo zaawansowane stadium raka. obawiam sie ze nawet leczenie jej nie pomoze wspolczuje :(

Gość mlk
w takiej sytuacji to chyba zostaje tylko leczenie polegające na zmniejszeniu cierpień. :(