Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annia.....................

Bardzo proszę o pomoc. Może ktoś zna??

Polecane posty

Leki heomapatyczne;ACIDOPHIUS,KREMER,TROPFEN..Moja mama ma raka.Była u lekarza w Dortmundzie.Przepisał jej takie własnie leki.W Niemczech zabrakło jej pieniędzy. Pytałam w aptekach i NIC. Dziękuję za każdą odpowiedz.

Metoda Gersona nie powidła się.Próbujemy wszystkiego. Boże ona ma dopiero 42 lata.

Tak, Wiem o wit.B17. Bardzo Ci dziękuję za rady i otuchę. Pozdrawiam serdecznie.

Zjadanie pestek z owoców podobno ma bardzo dobry wpływ na niszczenie komórek rakowych w nich wąłsnie wystepuje b17. Po za tym mozesz jeszcze pocztac o sodzie oczyszczonej bo tez świetnie sobie radzi z rakiem. Za chwilke poszukam filmik bo gdzies ogldałam.

I jeszcze jedno :) wiesz na pewno czym rak się żywi ale napiszę dla pewnosci :) jest to glukoza więc najlpeij odciac mu to co lubi najabradziej i na czym tak pieknie rosnie, czyli cukier i wszytsko co słodkie. W ogóle dieta jest tutaj najwazniejsza w walce z tym gadem. Czosenk, cebula powinny byc stąłymi goscmi w diecie chorego na raka. Zdrowi oczuywscie tez powini sie tym zajdac.

Gość Bożenkaaaaa
U nas zapper zadziałał rewelacyjnie. Mój brat miał raka i lekarze nie dawali musz szans. dowiedzilismy sie o zaperze i kupilismy go. Po za tym zmiana diety i znisczyslimy raka. Lekarze nie cheli wierzyc. Pozdrawiam.

Żadnych słodyczy mama nie jada.Dzięki za zapper. No ,a może ktoś zna te leki.

Gość Goracy dzień
Nabiał i biała mąka tez pogaraszja stan zdrowia jak ma sie raka. Niestety nie znamk tabletek :(

Dziękuję za rady.