Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fluttershy

JAK SKOŃCZYĆ Z OBJADANIEM SIĘ - POMOCY!

Polecane posty

Gość fluttershy

Od jakiś 2 miesięcy mam problem z jedzeniem, po prostu pochłaniam pożywienie w ilościach hurtowych i nie mogę przestać, kiedy nie zjem jestem zła, nawet kiedy nie czuje głodu, ale podczas jedzenia czegokolwiek mam wyrzuty sumienia, a jedyną granicą kiedy mam dość jedzenia jest wtedy kiedy czuję że zaraz zwymiotuję z nadmiaru. Co dzień chce zacząć jeść normalniej, ale zaraz napada mnie obżarstwo. Z tego powodu czuje się tak źle że prawie nie wychodzę z domu i normalnie izoluję się od ludzi. W ciągu tych 2 miesięcy przytyłam 12 kg, wcześniej miałam wagę 44 kg (mam 152 cm) a teraz 56 kg i to okropnie widać. Nie wiem jak z tym walczyć, nigdy nie miałam takich problemów, ani problemów z wagą, nigdy nie stosowałam żadnych diet ani niczego podobnego, zawsze dużo się ruszałam. Skąd nagle się to wzięło? I jak mogę sobie z tym poradzić? Kiedy powiedziałam o tym mojej mamie, jej zdaje się to kompletnie nie obchodzić, mówi że dojrzewam i że to normalne. Mam 16 lat. BŁAGAM WAS, POMÓŻCIE!!!

Gość lambadaaa
zastanow sie co sie stalo w czasie kiedy zaczelo sie u ciebie objadanie, jakies problemy w szkole? w rodzinie? pomysl jaki problem mozesz zajadac...jakie uczucia chcesz wyciszyc jedzeniem....

Gość 8787mam podobnie
mam 155 cm, obecnie 52 kg. kiedyś ważylam ok 43. już od roku nie mogę się pozbierać...