Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noooola

Dziewictwo

Polecane posty

Gość Noooola

Hej, mam na imię Nola. Wiem, dziwnie, ale to dlatego że mój tata nie jest polakiem i to on dał mi właśnie to imię. Ale nie o tym chcę wam powiedzieć. Mam 17 lat i jestem jeszcze dziewicą. Większość moich koleżanek ma to już dawno za sobą, a ja niestety jeszcze nie. Bardzo chciałabym już to przeżyć, ale boję się tego pierwszego razu. Chciałabym, żeby jakiś doświadczony i delikatny mężczyzna mi w tym pomógł ;))

Gość piratka123445
a co- jestes galerianka?:) haha

Gość a w czym ci pomóc jak ty
pewno łechtaczki nie masz, więc pewno jestes jak koza, albo oslica, a kto by chciał ruchać zwierzaki ja w zoo.

ty sie dziewczyno ciesz ze dziewica jestes to dobrze o tobie swiadczy. Nie idz z byle kim zrob to z facetem ktorego pokochasz i wzajemnie

Gość wyindywidualizowany
Jak chcesz odezwij się do mnie na pewno pomogę jeżeli nie będzie dzielić nas jakaś duża odległość

Gość MonteChristo
Dziewice nie istnieją.

na prawdę jesteś na to zdecydowana? fajnie, ale 95% facetów zrobiłoby to w tak fatalny sposób, ze na długo pozostała by ci niechęć i niesmak, o ile nie uraz na cale zycie :P heh

Gość ciekawska:)
UMYJ SIE PORZADNIE -- "ić" hahaha radze korzystać ze słownika ortograficznego! TY idź stąd bo nas głupizną zarazisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekawe ile pał stanęło
na samą myśl o takim młodym mięsku

Normalnie brak zrozumienia!! Najzwyczajniej dziewczyna ma problem!! To ona ponosi większą odpowiedzialność wrazie jakiejś wpadki. Facet po wszystki może ręce umyć i zniknąć bez śladu. Rzecz jasna są zabezpieczeni a jakie nie muszę wypisywać. Powiem ci tak może nie spiesz się aż tak z tym na wszystko przyjdzie czas i odpowiednia pora. Sex owszem jest przyjemny i piękny ale nie za wszelką cenę. Nie patrz na koleżanki tylko kieruj się własnym sumieniem i tym co ci intuicja i serce podpowiada.