Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okularnica....

Jestem trochę wkurzona.....

Polecane posty

Gość Okularnica....

Byłam z córką u prywatnego okulisty i okazało się, że córka ma świetny wzrok i nie musi nosić okularów. A państwowy stwierdził, że córka ma zeza, nadwzroczność i bez okularów sobie nie poradzi....No to jej kupiłam rok temu takie cudo za 250 zł, kilka razy połamała mi w nich nosek, zdejmowała, nie chciała nosić, wpadała na meble, a po ich zdjęciu miałam wrażenie że lepiej się czuje i widzi doskonale. Zeza też u niej nie dostrzegłam, no może czasami jedno oczko uciekało, co jednak nie jest zezem a taką urodą mojej córki.... Byłam na badaniu godzinę, a nie 15 minut. Poszłam też u lekarza laryngologa, bo państwowy upierał się przy swoim, a prywatnie wyszło coś zupełnie innego i że córka jest zdrowa. Dlaczego tak jest, że państwowy lekarz stwierdza, że dziecko jest chore, a prywatny że zdrowe? Mieliście podobny przypadek?

Gość opoppopo
nie

nie raz koleżance wmówiono chorobę, żeby wykupiła leki, a lekarz wziąl prowizję

Gość ja w ogole nie mam
zaufania do lekarzy od tego zacznijmy :) moja szwagierka chodzila do bardzo drogiego gin kiedy byla w ciazy i on jej mowil , ze dziecko jest zdrowe a jak sie ur to okazalo sie ze chore sie urodzilo. Ona jesczze robila usg 4d i tam tez nic nie wyszlo.